LOADING

Type to search

Eveniment Interviu Stiri

Vrem ca oamenii care cumpără de la noi să aibă parte de succes în afaceri

Sign Romania august 26, 2019
Share

SAi, o prezență destul de frecventă în publicațiile noastre și un lider pe piața soluțiilor soft pentru grafică, nu putea lipsi de la acest eveniment. Radisa Peric, Flexi Product Manager în cadrul SAi, a fost gazda noastră și am avut o scurtă discuție.

Ce noutăți ați adus cu dumneavoastră la această ediție a expoziției?

Am venit cu varianta Flexi 19, cea mai nou lansată, foarte utilă pentru furnizorii de semnalistică, dar și pentru print shopuri, pentru că îi ajută să își desfășoare procesele foarte rapid. Pe lângă aceasta, am adăugat destul de multe instrumente soft care ajută în procesul de producție. Dar noi nu venim doar cu niște instrumente în plus, pur și simplu. Noi construim un întreg sistem în jurul afacerii clientului. Așadar, avem multe instrumente de business, de exemplu, Find My Font. Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații de business, pentru că ajută la identificarea, găsirea și folosirea tipurilor de font necesare, indiferent dacă sunt în propria stație de lucru sau pe internet.

Oricum, ceea ce face parte dintr-un soft se numește opțiune. Ceea ce este în plus noi numim instrument (tool). Mai avem astfel de instrumente în dezvoltare, o parte dintre ele gratuite. Și acestea fac lucrul mai ușor. Se pot salva, de exemplu, foarte ușor datele clienților și un proiect se poate transforma foarte rapid într-o comandă, iar respectiva comandă se poate transmite foarte ușor sistemelor de producție.

Foarte mulți reprezentanți ai companiilor cu care vorbim duc discuțiile de multe ori într-o zonă foarte tehnică. Dumneavoastră vorbiți destul de mult despre business. De ce?

Orice client care vine la noi vrea să aibă succes. Uneori, cel mai ușor este să produci ceva. Dar cum vinzi acel ceva? Cum îl promovezi? Cum îți ții finanțele sub control? Aici este un lucru important. Au fost foarte multe companii care au avut produse foarte bune, dar, dintr-un motiv sau altul, afacerile lor au eșuat. Este nevoie de instrumente. Iar noi vrem ca oamenii care cumpără de la noi să aibă parte de succes în afaceri. Toată lumea are soft. Numai aici, împrejurul nostru, sunt, probabil, zece variante de soft RIP.

Dar foarte puțini se uită la soft ca la un ecosistem care să îl ajute pe client să supraviețuiască și să devină din ce în ce mai mare. Și, cel mai important, ce faci dacă ești la început, dacă ești o firmă mică? Cei mai vechi, cei mai mari, deja au tot ce le trebuie. Așa că noi oferim la început soluții, chiar gratuite unele dintre ele. Iar dacă ulterior clientul vrea să treacă la nivelul următor, îi punem la dispoziție instrumente de marketing, de păstrare a prezenței online, de verificare a activității. Antreprenorul poate afla cât a produs luna aceasta, poate vedea că luna trecută a produs mai mult, se poate gândi mai clar la afacerea lui, dacă merge în sus sau în jos. Mulți clienți nu au asemenea soluții.

Cum vedeți această ediție FESPA?

Cred că este mai mare decât precedenta. Avem foarte mulți vizitatori și clienți, oameni educați, oameni care cunosc Flexi deja. Noi avem foarte multe produse lansate și avem și mai multe în curs de lansare, dar nu vrem să provocăm confuzie. Vrem să ajutăm, pentru că oamenii asta doresc, instrumente care să îi ajute în afaceri și noi le avem. Am ajuns la o vârstă, suntem de 30 de ani pe piață, anul trecut am ajuns lideri, vindem mai mult soft decât primii noștri doi concurenți la un loc. Ne-am schimbat marketingul, ne-am schimbat culorile, vrem ca utilizatorii să fie atenți la noi.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *