LOADING

Type to search

Stiri

Verla a lansat Programul RABLA

Sign Romania noiembrie 28, 2017
Share

pentru echipamente second-hand, indiferent de producător!

 

 

Distribuitor de materiale media, Verla și-a extins și gama de echipamente, devenind astfel un furnizor care pune la dispoziția clienților săi orice tip de soluție, indiferent de profilul de activitate.

Pentru a putea oferi clienților săi întreaga gamă de produse, Verla a încheiat două parteneriate cu 2 nume importante din industria de print pe partea de echipamente: Roland și OKI.

Ne vom opri atenția asupra colaborării cu OKI Data Corporation. Pe scurt, Grupul OKI, care deține subsidiara OKI Data Corporation, deține printre altele și producția de imprimante de format mare, pe care a preluat-o în iulie 2015 de la Seiko Instruments. Astfel, OKI furnizează imprimante LED mono/color/white toner și, mai nou, echipamente Wide Format Print cu tehnologie eco-solvent.

Prin colaborarea cu OKI, Verla devine partener atât pe partea de imprimante Graphic Arts (echipamente de mici dimensiuni), dar și pe partea de Wide Format Printing, punând la dispoziție gama completă de echipamente și consumabile: de la imprimante eco-solvent și LED până la cerneluri CMYK, cerneluri neon/fluorescente și cerneluri metalice.

Vă aflați la început de drum sau aveți deja o companie cu un volum mare de producție? Verla vă susține cu soluții adaptabile nevoilor dumneavoastră. Având în vedere că există presiuni foarte mari asupra modului în care se realizează comunicarea vizuală, este indicat să alegem furnizori care să fie capabili să vină în întâmpinarea clienților cu soluții de orice tip și care să țină pasul cu evoluția tehnologică.

 

Urmând trendul acesta, Verla prezintă imprimantele OKI din seria nouă care întrunesc toate așteptările unei comunicări grafice de excepție.

 

Până la sfarșitul anului 2017, Verla acordă discounturi substanțiale pentru orice imprimantă de format mare veche, indiferent de producător. Dacă aveți o imprimantă veche pe care vreți să o înlocuiți, puteți profita de oferta BUY-BACK la achiziția unui pachet avantajos format dintr-o imprimantă OKI large format + cerneală + take up + Soft Onix Oki Edition. Dicounturile acordate pentru fiecare model în parte le aveți detaliate mai jos.

 

 

 

 

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter E-64s

Introdusă în portofoliu de doar un an de către cei de la OKI Data Infotech Corporation, imprimanta eco-solvent ColorPainter™ E-64s poate fi recomandată cu succes businessurilor cu volume de producție medii.

Imprimanta OKI E-64s este dedicată lucrărilor large format, oferind producție inteligentă și performanță oricărui utilizator. Echipamentul folosește cerneală ECO de înaltă calitate, permite imprimarea pe o gamă largă de medii, cu o durabilitate foarte mare pentru exterior și calitatea perfectă în aplicațiile de interior.

Calitate la preț convenabil este mottoul care tronează asupra lui OKI E-64S; cu o astfel de imprimantă veți seta în mod sigur un nou standard de producție. Cu ajutorul OKI ColorPainter E-64s se obțin imagini de înaltă definiție, în culori bogate și îndrăznețe.

Avantaj client prin programul OKI Buy-Back: 3500 EUR.

 

 

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter M-64s (7 culori / 6 culori)

 

OKI M-64s a fost construită pentru a produce imprimări de calitate premium. Acest echipament satisface în egală măsură semnalistica outdoor, dar și producția destinată indoor. Cerneala nou dezvoltată, seria SX, are un gamut larg de culori vii, densitate mare, durabilitate excelentă outdoor și costuri mici. Toate acestea în timp ce mirosul este redus. Seria de cerneluri SX este certificată GREENGUARD Gold pentru emisii reduse de compuși organici volatili în aer.

M-64s combină calitatea, densitatea mare, rezultatele durabile cu viteză de print de până la 66,5 m²/h.

 

Imprimanta este disponibilă în 2 variante: 6 culori (C, M, Y, K, Lc, Lm) sau 7 culori (C, M, Y, K, Lc, Lm, Gy).

Avantaj client prin programul OKI Buy-Back: 9000 EUR pentru varianta în 7 culori și 9500 EUR pentru varianta în 6 culori.

 

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter H3-104s

OKI H3-104s înseamnă printuri de calitate fără compromisuri. Imprimanta a fost dezvoltată pentru viteză mare la imprimare și durabilitate. Robustă, dar în același timp performantă, H3-104s realizează printuri de calitate superioară și culori dense care îi satisfac atât pe cei care caută rezultate bune ale printurilor, dar și pe cei care au volume de producție mari.

Imprimanta realizează printuri la lățime de maximum 2.63 m. Cerneala nou dezvoltată, seria SX, are un larg gamut de culori vii, densitate mare, durabilitate excelentă outdoor și costuri mici. Toate acestea în timp ce mirosul este redus. Seria de cerneluri SX este certificată GREENGUARD Gold pentru emisii reduse de compuși organici volatili în aer. Puteți realiza printuri de orice fel,  atât pentru indoor cât și pentru outdoor, putând fi folosită chiar și pentru aplicații în spații închise unde există limitări ale emisiilor chimice în aer.

Avantaj client prin programul OKI Buy-Back: 12.000 EUR.

 

Dacă sunteți interesați de echipamente de ultimă generație contactați Verla la adresa de e-mail: echipamente@verla.ro sau la  telefon: 0730 604 823/ 0744 583 380 pentru Large Format Printers și 0744 583 380 pentru Graphic Arts.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *