LOADING

Type to search

Eveniment Promotionale Serigrafie Stiri

Update Advertising: Noutățile de la cele mai mari brand-uri de textile, la Roadshow 2018

Romulus Cristea mai 4, 2018
Share

În cadrul evenimentului Roadshow 2018, organizat de Update Adv, la București, reprezentanții companiei au prezentat ultimele noutăți de la Sol’s, Fruit of the Loom, Russel și Parker.

Reprezentanții companiei au prezentat ultimele noutăți de la Sol’s, Fruit of the Loom, Russel și Parker. Foto: Relu Liciu

„Este a doua ediție din acest an a Roadshow-ului organizat de compania noastră, după cel de la Iași. Anul trecut, evenimente similare organizate de noi au mai fost la Cluj și Timișoara. Scopul acestor întruniri periodice este de prezenta produsele noastre, ale firmelor partenere, noutățile din domeniu și de a ne cunoaște mai bine cu cei cu care interacționăm, cu reprezentanții altor societăți comerciale, cu clienții etc”, a precizat Andra Dănăilă, manager Update Advertising.

Distribuitor exclusiv al prestigioaselor mărci de textile Fruit of The Loom și Sol’s, Update Adv este o companie românească care a fost înființată în urmă cu 15 ani și se ocupă cu care se ocupa cu importul și distribuția de materiale promoționale. Pe lângă segmentul de distribuție și comercializare, compania are și o activitate susținută pe partea de promoționale. Personalizarea produselor se realizează prin integrarea tehnologiilor de broderie, gravură, imprimare digitală, termotransfer și imprimare UV. De altfel, în cadrul evenimentului Roadshow 2018 de la București, cei prezenți au putut asista la câteva demonstrații practice de imprimare a textilelor prin procedeul de termotransfer. Au mai fost distribuite cataloage 2018 de la Sol’s, Fruit of the Loom și Russel, cu mostrare de material și au fost prezentate mostre ale celor mai bine vândute produse la companiilor sus menționate.

Update Adv este o companie românească care a fost înființată în urmă cu 15 ani Foto: Relu Liciu

„Am alcătuit un chestionar pentru a analiza rezultatele companiei în 2017. Astfel, a reieșit că 91% dintre clienți ne-ar recomanda produsele și 75% apreciază calitatea produselor noastre. Trebuie să mai menționăm că 70% din clienți lucrează cu noi de peste 5 ani”, a mai adăugat Andra Dănăilă.
De câțiva ani, Update Advertising este unul din partenerii importanți ai echipei și artiștilor participanți la Eurovision, din partea României. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *