LOADING

Type to search

Gravare Tehnic

Trotec Speedy 500 garantează succesul afacerii tale!

Sign Romania octombrie 24, 2011
Share

Fratele mai mare din gama Speedy 500 vine să completeze nevoile producătorilor, oferind flexibilitate totală. Acesta facilitează procesul de gravură, cu ajutorul suprafeţei de lucru incluse, de 1245 mm x 710 mm (49″ x 28″), şi oferă posibilitatea de trecere prin maşină a materialelor.

Speedy 500 este foarte potrivit pentru producţia de piese de gamă largă, indiferent dacă este vorba de o piesă separată, unică sau de o producţie standard de piese.

Echipamentele Trotec fac diferenţa în procesele de gravură, prin calitate şi productivitate. Diferenţele sunt mai vizibile când vorbim cu adevărat de producţie, iar acolo unde costurile sunt mai mari, diferenţele majore se observă în calitatea caracterelor mici şi a detaliilor fine.

Cu conceptul unic de masă (patents pending), Speedy 500 permite configuraţii optime ale maşinii pentru toate tipurile de aplicaţii, atât pentru gravare, cât şi pentru tăiere. În funcţie de cerințele jobului, se poate alege între masa de tăiere, masa de tip fagure sau masa de vacuum.

Software-ul Trotec JobControl oferă control total asupra tuturor funcţiilor laserului. Acesta monitorizează sistemele externe, precum evacuarea. Pentru a aduce şi mai multe completări, software-ul troCAM vă oferă soluţia optimă pentru joburile de tăiere. Alături de acesta, I-Cut furnizează rezultate excelente la tăierea foiţelor metalice pre-printate şi a altor materiale subţiri.

Trotec oferă experienţa dovedită practic din miile de instalări făcute deja. Sistemele laser de la Trotec îşi dovedesc calitatea adevărată în timpul operaţiilor intense, fiind fiabile şi rezistente în timp, chiar la cele mai solicitante teste. Pentru dvs., aceasta înseamnă o siguranţă deplină – mai ales cu garanţiile extinse oferite pentru echipamente şi opţiunile de servicii şi asistenţă clienţi.

Trotec oferă servicii de asistenţă imediată pentru orice problemă. Pentru dvs., aceasta înseamnă suport rapid, prin capacitate de intervenţie de la distanţă sau intervenţie directă, prin reţeaua de peste 80 de puncte de service din toată lumea.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.rubin2000.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *