LOADING

Type to search

Gravare Stiri Tehnic

TROTEC SPEEDY 500, garanteaza succesul afacerii tale!

Sign Romania decembrie 13, 2011
Share

Fratele mai mare, din gama Speedy 500, vine sa completeze nevoile producatorilor, oferind flexibilitate totala. Aceasta pentru ca se poate lucra pe o suprafata de 1245mm x 710 mm (49″ x 28″) si pentru ca ofera si posibilitatea de trecere prin masina a materialelor. Speedy 500 este de asemenea foarte potrivit pentru productia de piese de gama larga. Nu conteaza daca este o piesa separata, unica sau o produtie standard de piese.

Echipamentele Trotec fac diferenta in procesele de gravura, prin calitate si productivitate; diferentele sunt mai vizibile cand vorbim cu adevarat de productie si unde costurile sunt mai mari, diferentele majore se observa in calitatea caracterelor mici si a detaliilor fine.

Cu conceptul unic de masa (patents pending), Speedy 500 permite configuratii optime ale masinii pentru toate tipurile de aplicatii atat pentru gravare cat si pentru taiere – in functie de cerintele jobulului, se poate alege intre masa de taiere, masa de tip fagure sau masa de vacuum.

Software-ul Trotec JobControl ofera control total asupra tuturor functiilor laserului. Acesta de asemenea monitorizeaza sistemele externe, ca evacuarea. Pentru a aduce si mai multe completari, software-ul troCAM , va ofera solutia optima pentru joburile de taiere; alaturi de acesta, I-Cut furnizeaza rezultate excelente la taierea foitelor metalice pre-printate si alte materiale subtiri.

Trotec ofera experienta dovedita practic din miile de instalari facute deja. Sistemele laser de la Trotec isi dovedesc calitatea lor adevarata in timpul operatiilor intense, fiind fiabile si rezistente in timp, chiar la cele mai solicitante teste. Pentru dvs. aceasta inseamna o siguranta deplina – mai ales cu garantiile extinse oferite pentru echipamente si optiunile de servicii si asistenta clienti. Trotec ofera servicii de asistenta imediata pentru orice problema. Pentru dvs. aceasta inseamna suport rapid – indiferent daca este prin capacitate de interventie de la distanta sau interventie directa prin reteaua de peste 80 de puncte de service din toata lumea.

Mai multe detalii despre echipamente găsiți la adresa: www.rubin2000.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *