LOADING

Type to search

Stiri

Trotec Speedy 100 Fiber – Marcarea laser pe metal si plastic

Sign Romania noiembrie 27, 2013
Share

Modelul compact entry-level pentru marcarea laser a metalelor & plasticelor

Aparatul Speedy 100 Fiber este echipamentul compact entry-level pentru marcarea metalelor si materialelor plastice. Acest gravator flatbed este echipat cu o sursa laser fiber cu impulsuri. Acesta sursa Fiber egaleaza viteza, flexibilitatea, calitatea si durata lunga de viata a gravatorului, pentru procesarea continua a materialelor.

marking_metal_007 (HiRes)

marking_metal_018 (HiRes)

Acest echipament laser este rentabil, fiind cel mai rapid ploter laser din clasa sa. Datorita tehnologiei unice USQ, aparatul Speedy 100 Fiber marcheaza cu o viteza de pana la 2000 mm/secunda – la o rezolutie maxima de 1000dpi.

Speedy 100 Fiber este echipat standard cu tehnologia InPack ceea ce asigura protejarea in totaliate a componentelor mecanice si optice ale echipamentului. Acesta mareste substantial durata de viata a gravatorului laser.

marking_metal_114

marking_plastic_003 (HiRes)

Gravatorul laser Speedy 100 Fiber beneficiaza de o suprafata de gravare de 610 x 305 mm si este echipat cu sursa laser de 10, 20 sau 30W, iar operarea echipamentului se poate face foarte usor cu ajutorul software-ului inovativ Job Control, ce include si driverul de print.

Cu ajutorul sistemelor laser Trotec, va puteti creste productivitatea si calitatea produselor oferite catre clienti, si astfel va creste si profitul dvs.

Practic, cu ajutorul laserului Speedy 100 Fiber, puteti procesa orice design, fie ca realizati productie in serie sau lucrari individuale. Aveti libertatea de a crea inscriptionari, sigle, logo-uri, coduri de bare, coduri QR, numere de serie, etc.

marking_plastic_004 (HiRes)

speedy_100fiber_01

Speedy 100 Fiber, ca si celelate lasere produse de Trotec, beneficiaza de calitate si fiabilitate de neegalat. Ele sunt construite in Austria, folosindu-se cea mai noua tehnologie si piese de calitate superioara.

 

Echipamente laser Trotec, doar prin Rubin 2000, unic distribuitor in Romania

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *