LOADING

Type to search

Stiri

Trotec SP1500 – Productivitate maxima cu costuri minime

Sign Romania noiembrie 20, 2013
Share

IMG_2631SP 1500  asigura o productivitate ridicata cu costuri de mentenanta scazute.

Este cel mai profitabil echipament din clasa sa, combinand productivitatea ridicata, suprafata de lucru generoasa si durata de viata ridicata a echipamentului.

Beneficiaza de componente de cea mai buna calitate combinate cu tehnologia InPack (protejeaza de praf si reziduuri elementele senzibile – lentila, oglinzile, componentele electronice, motoarele, axele) ce ofera fiabilitare si costuri reduse de intretinere pe toata durata de functionare a echipamentului.

SP1500_02Acest laser, de aproximativ 1300 kg, ofera o suprafata de lucru robusta si stabila pentru gravarea si taierea laser alaturi de un software de ultima generatie, Trotec IPC (Intelligent Path Control) ce adapteaza viteza si acceleratia pentru taiere in mod dinamic in conformitate cu geometria – oferind calitate optima la taiere si pana la 100% mai multa productivitate.

Cu un spatiu de lucru de 1500 x 1250 mm si o putere a laserului de pana la 400 wati, SP 1500 (Speedy Professional) este partenerul ideal pentru aplicatiile complexe de taiere laser. Mai mult, sistemul laser este dotat standard cu software-ul inovativ JobControl Expert si software-ul profesional TroCAM pentru taiere.

Indiferent daca procesati materiale plastice, lemn sau materialele printate, indiferent daca procesati placi de dimensiuni mari sau folii din diferite materiale, SP1500 impresioneaza prin calitatea superioara si costurile de intretinere minime.

Este un echipament ce ofera flexibilitate in utilizare  datorita componentelor, accesoriilor si optionalelor, dintre care mentionam:

– Sistemul de racire cu apa ce ofera o stabilitate si un randament ridicat tubului laser

– Sistemul Gas-Kit (este prevazut cu doua intrari separate pentru gaze, de exemplu aer comprimat si azot), necesar pentru a proteja lentilele, pentru indepartarea rezidurilor si a vaporilor rezultati in urma taieri laser a materialelor acrilice, textilelor, hartiei, lemn, etc.

– Sistem de evacuare mobil (travelling exhaust) – pozitionat pe capul laser, optim pentru inlaturarea reziduurilor, fumului si vaporilor rezultati in timpul procesarii laser

– Masa de lucru pentru obiecte grele (piese de lucru de maxim 500 Kg si 120 mm inaltime)

– Set tentila de 7,5 inch – necesar pentru obtinerea unor rezultate optime la taierea laser a materialelor groase. Lentila de 2,5 inch si 5 inch sunt dotari standard

– Interior de lucru inchis cu concept optim pentru fluxul de aer

– Sistem I-Cut (contine software-ul, camera, placa de captura si PC preinstalat) pentru identificarea si compensarea traseului de taiere pentru materialele printate

– Operatorii echipamentului pot beneficia de toate aceste avantaje in conditii de siguranta maxima multumita incintei de lucru complet inchisa – clasa de siguranta 2.

SP1500_11 SP1500_16

Echipamentele laser Trotec, doar prin Rubin 2000, unic distribuitor in Romania

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *