LOADING

Type to search

Gravare Stiri Tehnic

Trotec ProMarker – sistemul laser galvo ideal pentru lucrări de marcare rapidă

Sign Romania noiembrie 20, 2012
Share

Sistemul galvo ProMarker crește considerabil productivitatea și eficientă marcării laser și prin driverul adaptat eficient că o imprimanta, reduce timpul de procesare al comenzilor cu până la 80%.

Cu o viteză de marcare de până la 640 de caractere pe secundă și cu putere a sursei laser Fiber de 10W sau 20W, beneficiați de o creștere semnificativă a productivității pentru orice tip de lucrări de marcare.

Driverul DirectMark permite procesarea directă a fișierelor grafice din calculator direct în laserul ProMarker pentru marcarea materialelor.

Având o bază de date integrată a materialelor, driverul DirectMark va ajută să câștigați timp prețios în pregătirea lucrării de marcare.

Suprafața de marcare se poate modifică cu ușurință de la 70mm x 70mm până la 180mm x 180mm prin schimbarea lentilelor de focalizare, iar prin folosirea unei raze laser secundare se poate măsura corect distanța de lucru fără niciun instrument adițional.

Tehnologia și designul sistemului galvo ProMarker sunt de înaltă calitate, sursa laser închisă ermetic nu are nevoie de întreținere. În plus, sistemul esențial de răcire cu aer necesită doar o întreținere minimă făcută de către utilizator.


Poziționarea piesei de lucru se face cu ușurință, laser pointerul vă indică cu precizie suprafața de marcare, în timp ce marginile și găurile din material reduc timpul necesar pregătirii pentru marcare.


Un sistem de evacuare este recomandat pentru operarea optimă a sistemului laser ProMarker, iar Trotec vă oferă o varietate de sisteme potrivite și pentru acest sistem.

Suportul opțional al axei Z permite ajustarea electronică a înălțimii în funcție de piesele de marcare, fiind foarte eficient atunci când piesele de lucru sunt schimbate frecvent.

Sistemul laser galvo ProMarker este alegerea perfectă pentru dvs., fiind proiectat și optimizat pentru lucrări de marcare cu volum mare de lucru.

Pentru mai multe informații despre acest echipament vizitați site-ul furnizorului din România – compania Rubin 2000, la adresa www.rubin2000.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *