LOADING

Type to search

Stiri

Trotec prezinta Speedy 100 flexx

Sign Romania ianuarie 22, 2014
Share

Sistemul laser unic cu doua surse laser este disponibil ca model de entry-level. Speedy 100 flexx este platforma laser perfecta pentru operatorii laser de entry-level. Cu suprafata de lucru de 610 x 305 mm, acest gravator laser este echipat optim pentru toate dimensiunile standard de materiale.

“Speedy 100 flexx inseamna flexibilitate maxima. Scopul nostru este sa oferim aceasta in diferite moduri. Pe de o parte cu produsul nostru – si portofoliul software, pe de alta parte prin serviciile superioare oferite” , explica Andreas Penz – Trotec CEO.

Speedy_100_flexx_01

Seriile Speedy flexx
Aparatele laser din seriile Speedy flexx sunt echipate cu sursa laser CO2 si sursa laser fiber. Aceasta ofera clientilor realizarea unei game complete de aplicatii. Sursa laser CO2 este optima pentru gravare si taiere plastic, lemn, cauciuc, piele si multe alte materiale. Sursa laser fiber este potrivita pentru marcarea pe metal si plastic. In functie de material, cele doua surse laser sunt activate alternativ – intr-un singur job, fara a necesita schimbarea manuala a sursei laser, a lentilei sau a focalizarii. Echipamentele din seriile Speedy flexx: Speedy 100 flexx, Speedy 300 flexx si Speedy 400 flexx.

Speedy_100_flexx_02

Flexibilitate maxima – in aplicatii si pentru clienti
Datorita functiei flexx, tehnologia Trotec patentata, ambele surse laser pot fi activate intr-un singur proces. Cu software-ul laser JobControl aveti garantat flexibilitate si economie de timp in fiecare zi. Cel mai important pentru client: Speedy 100 creste odata cu afacerea. Sistemul laser este “ready for flexx”, aceasta inseamna ca un echipament cu sursa laser CO2 sau cu sursa laser fiber poate fi upgradat oricand la Speedy 100 flexx.

Speedy_100_flexx_03

O familie puternica
Deoarece face parte din familia Speedy, echipamentele flexx ofera avantajele bine-cunoscute. Speedy reprezinta sistemele laser cu componente de cea mai buna calitate, precizie, design inovativ si cea mai mare productivitate. O gama larga de optiuni, cum ar fi diferitele mese de lucru, lentilele, dispozitivul rotativ sau sistemul cu camera, transforma aparatul laser Speedy intr-un echipament optimizat pentru aplicatiile dumneavoastra.

Speedy_100_flexx_04

Despre Trotec:
Trotec este un producator international principal de echipamente laser avansate pentru o gama de aplicatii, de la taiere si gravare laser la marcare industriala. Linia extinsa de sisteme laser de calitate (gravare, taiere si marcare), impreuna cu service-ul de neegalat  si ofertele de asistenta, au facut ca Trotec sa devina unul dintre producatorii cu cele mai multe resurse industriale pentru echipamente de gravare si marcare controlate prin computer.

Laserele Trotec sunt utilizate in mai mult de 90 de tari din lume.
Echipamente laser Trotec, doar prin Rubin 2000, unic distribuitor in Romania.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *