LOADING

Type to search

Featured Producători Stiri

Vino la Totem Group, furnizorul tău de încredere pentru echipamente digitale de print pe textile şi multe altele!

Sign Romania septembrie 17, 2019
Share

Concept de tipar pe textile

Totem Group este destul de cunoscut printre furnizorii de print pe textile din România, deşi operează din Ruse, din Bulgaria. Pentru cei care nu o cunoaşteţi, compania este distribuitor specializat pe zona tiparului textil, având în portofoliu branduri lider mondial în echipamente, ţesături, cerneluri, software şi suport tehnic. Până acum, compania s-a dovedit un furnizor de încredere şi un expert în domeniul său, reprezentând nume precum:

Dgen, maşini pentru:

  • Print direct pe textile, cu lăţimi de 1,88m şi 3,2m cu sau fără unitate de fixare
  • Tipar prin sublimare, cu lăţimi de 1,88m şi 3,2m
  • Echipament hibrid pentru sublimare sau print direct pe textile cu lăţimi de 1,88m şi 3,3m

Transmatic, echipament de transfer prin sublimare

  • Calandre cu diverse lăţimi şi diametre pentru cilindrul încălzit
  • Prese la cald, automatice, semiautomatice sau pneumatice

Summa, cu cea mai nouă serie L de echipamente laser de tăiere, cu tăiere simplă de contur, fără contact, fără mişcarea materialului, ideale pentru ţesături elastice şi delicate, precum cele din echipamentele sportive

Impulsa – maşini de cusut, cusături automatizate pentru chedere SEG, tivuri şi multe altele. Benzi rulante sincronizate cu cele mai mari viteze de cusut, tăiere automatizată de chedere SEG.

Pongs – textile tehnice pentru print direct pe textil, sublimare, printare UV şi latex. Adaptabile pentru o mare varietate de aplicaţii.

Sensient – reactivi, acizi, substanţe de împrăştiere, sublimare şi pigmenţi.

În plus, Totem Group oferă profiluri de aluminiu pentru cadre textile luminate şi neiluminate, bannere rollup, textile de sublimare pentru tapiţerie, echipament sportiv, microfibre, prosoape, draperii, feţe de masă, umbrele de plajă şi altele.

Piaţa textilelor imprimate a crescut în ultimii ani şi va creşte din ce în ce mai mult. Unul dintre motive este numărul de aplicaţii în creştere pe care tiparul digital pe textile îl oferă. Cele mai importante categorii sunt cele de soft signage, modă, sport, textile casnice şi decoraţiuni de interior. În realitate, fiecare categorie conţine numeroase aplicaţii.

Printul pe textile poate părea dificil şi dezorientant, mai ales pentru cei care sunt noi în domeniu. De aceea, echipa Totem Group este aici să îţi ofere consultanţă şi să fie ghid către soluţia de print care să îţi satisfacă nevoile şi cererile, ajutându-te cu toate detaliile pe parcurs.

Livrările de echipamente şi materiale sunt administrate şi rezolvate de către companie, la fel ca şi instalările de maşini. Echipa tehnică Totem Group este pregătită şi certificată să instaleze, să seteze, să repare şi să întreţină echipamentele de la brandurile reprezentate.

Contact:
3 Targovska str. Ruse, 7005, Bulgaria
Mobile: 0893 273 757
office@totem-group.eu
www.totem-group.eu

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *