LOADING

Type to search

Gravare Semne Stiri Tehnic

Ştampilele Trodat & Sistemele laser Trotec – Baza ta in afaceri.

Sign Romania decembrie 20, 2011
Share

Pentru ca o firmă sa funcţioneze este imperios necesar ca toate documentele societăţii să deţină ştampila firmei. Aceasta este dovada vizibilă şi reprezentativă a existenţei respectivei societăţi. Ştampilele sunt folosite la locurile de muncă, acasă, la magazine şi în multe alte locuri. Din cele mai vechi timpuri, oamenii le-au folosit pentru a specifica/desemna/semna anumite documente/proprietati/obiecte. Industria ştampilelor a evoluat progresiv şi s-a dezvoltat considerabil.

Trodat-ul reprezinta un nume important in industria stampilelor . Statutul sau de lider mondial în producţia ştampilelor a fost înlesnit de primirea a numeroase premii din anul 1990 şi până în prezent. Compania a crescut atât de mult în producţia de ştampile incât dezvoltarea la nivel si mai înalt a fost inevitabilă. Noi departamente au prins contur şi s-au afirmat pe piaţa mondială. Trodat oferă clienţilor săi producţia de ştampile, însă Trotec – compania soră- oferă sistemele laser prin care orice afacere se poate dezvolta si îşi poate maximiza profiturile (atât în producţie de ştampile, de signalistică, cât şi pe parte de gravură, marcare si tăiere).

Dintre toate metodele utilizate până în prezent, laserul se dovedeşte a fi cea mai rapidă soluţie pentru crearea şi tăierea obiectelor folosind cele mai diverse materiale. Procedeul de inscripţionare a obiectelor prin gravura laser oferă durabilitate în timp şi acurateţe lucrărilor. Cu ajutorul laserului, se pot produce piese unice sau serii, se pot folosi pentru procesare o gamă variată de materiale; un alt avantaj imbatabil este acela conform căruia totul se rezolvă printr-o simplă comandă de print nefiind necesar personal calificat pentru operarea acestor maşini.

Opţiunea MultiColor de la Trotec este un alt supliment unic ce permite producţia automată a ştampilelor multicolore. Producţia textelor pentru ştampile şi a tuşierelor este pe cât de simplă, pe atât de curată.

Ştampilele au fost şi vor rămâne întotdeauna un punct important în orice bussines, iar Trodat şi Trotec au înţeles acest lucru extinzându-se pe întreg Globul. Sistemele laseer Trotec sunt folosite în peste 90 de tări în jurul lumii. În afară de sediul central care se află în Austria, Trotec are sedii în Franţa, Germania, Elveţia, Polonia, Marea Britanie, Rusia, China, Japonia, Africa de Sud , Statele Unite ale Americii şi Canada.

Trotec este un producator mondial prosper al sistemelor laser de calitate pentru diverse ramuri ale industriei. Laserele Trotec pot procesa o gama diversificata de materiale incluzand lemn, sticla, cauciuc, plastic, piele si multe altele. Trotec ofera a gama completa de sisiteme laser pentru gravare, marcare si taiere.

Aceasta gama de sisteme cuprinde echipamentele cu lasere cu CO2: Speedy 100, Speedy 100R, Speedy 300, Speedy 500, Professional TP1313, SpeedMarker CL si echipamentele Hybrid-Lasers (CO2 si fiber) – Speedy 300 Flexx

Impreuna cu Trotec, Rubin 2000 ofera solutii individuale eficiente, adaptate perfect la necesitatile clientilor nostri, solutii care sa le permita sa isi diminueze costurile, sa le creasca profitabilitatea si rentabilitatea investitiei. Mai multe detalii despre echipamentele Trotec gasiti la www.rubin2000.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *