LOADING

Type to search

Ponturi cu lipici Stiri

Spune DA colarii la temperaturi scazute

Sign Romania decembrie 11, 2014
Share

Sezonul rece reprezintă o adevărată provocare pentru colatori, datorită problemelor care pot apărea în procesul de colare la temperaturi scăzute (sub 8-10°C): rigidizarea foliei, dificultăți în fixarea adezivului pe suport etc.

În același timp, sezonul sărbătorilor de iarnă este perioada din an în care campaniile promoționale pe termen scurt apar precum fulgii de nea, promovarea outdoor devenind locul preferat de joacă al marketerilor.

Acum poți realiza campanii de marketing de efect și cu Impact Maxim, cu ajutorul foliilor autoadezive ORACAL indiferent de condițiile meteo!

Grupul PIN îți prezintă gama de folii autoadezive DT (Deep Temperature) de la ORACAL – ORAJET 3161DT și ORAJET 3551 DT – concepute special pentru aplicații la temperaturi scăzute de până la -5°C.
gp-am-3551-2
PONT !!
În sezonul rece, foliile autoadezive livrate prin firmele de curierat sunt depozitate în spații fără încălzire, fiind livrate după ce au petrecut câteva ore în mașini, la temperaturi foarte scăzute. Pentru a reduce timpul de aclimatizare al foliei autoadezive, este recomandat să derulezi rola pe printer (cu încălzitoarele pornite la 40°C) sau pe cutter plotter.


Ce AVANTAJE și BENEFICII îți oferă Foliile autoadezive DT?

1. Proprietăți foarte bune pentru colări la temperaturi scăzute, de până la -5°C.
2. Adeziv permanent care oferă o rezistență ridicată la raze UV, umiditate și intemperii.
3. Flexibilitate pe durata întregului proces de colare – pot fi aplicate atât pe suprafețe drepte (ORAJET 3161 DT – monomeric), cât și pe suprafețe ușor curbate (ORAJET 3551 DT – polimeric).
4. Durabilitate pe termen scurt si mediu – pana la 4 ani (ORAJET 3161 DT) sau pe termen lung – până la 7 ani (ORAJET 3551DT).
5. Disponibile în variantă alba și transparentă, atât cu finisaj mat cât și lucios.
6. Imprimabile cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent, UV și latex.

PONT !!
Pentru a crește durabilitatea culorilor, precum și rezistența la factori mecanici, este recomandată laminarea acestora cu foliile din Gama ORAGUARD.

Pentru Informații suplimentare despre ORAJET 3161DT și ORAJET 3551DT vizitează www.pin.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *