LOADING

Type to search

Gravare Stiri Tehnic

Speedy 300 Flexx si noul Speedy 400 Flexx – productivitate, flexibilitate si fiabilitate fara egal

Sign Romania aprilie 17, 2013
Share

Conceptul Flexx, implementat de producatorul Trotec pentru Speedy 300 si noul Speedy 400, este un beneficiu unic disponibil pe piata laserelor, asigurand flexibilitate maxima:

Aplicatii flexx 2

  • un singur gravator echipat cu doua surse laser ce permite aplicatii laser CO2 & fiber fara limite
  • procesati doua materiale intr-un singur proces: functia Flexx
  • mai multa flexibilitate pentru o zi normala de lucru cu sursa fiber – cu pana la de 10 X mai rapid decat alte surse laser pentru marcarea metalelor.
  • este un Speedy – sistemul cu cea mai mare productivitate si cel mai mic cost de productie – incluzand JobControl™, cel mai flexibil software de pe piata

Nu ezitati, cereti upgrade: Speedy 300 / Speedy 300 Fiber la Speedy 300 Flexx si Speedy 400 / Speedy 400 Fiber la Speedy 400 Flexx, adaugand a doua sursa laser la sistemul dvs.

Speedy 300 Flexx

Speedy400flexx-CO2-fiber-laser-machine

Un alt beneficiu unic pe piata laserelor, introdus de producatorul Trotec, este implementarea tehnologiei inovatoare CeramiCore® pentru sistemele laser Speedy cu puteri laser CO2 intre 40W si 120W.

Functia Flexx:

  • se pot folosi ambele surse laser intr-un singur job, fara a trebui schimbate manual tuburile laser, lentilele sau distanta de focalizare
  • avantaje superioare cu noua versiune de JobControl X
  • atribuiti sursa fiber sau CO2 prin selectia culorilor – astfel, metalul si lemnul sau plasticul si pielea pot fi procesate intr-un singur job.

Prin Speedy 300 Flexx si Speedy 400 Flexx, Trotec va ofera flexibilitate maxima pentru procesarea cu usurinta a materialelor, cea mai buna calitate si eficienta, rezultand cea mai mare productivitate si profitabilitate pentru dvs.

Aplicatii flexx

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *