LOADING

Type to search

Gravare Tehnic

Speedy 100 Fiber şi 300 Flexx- aliaţii în lucrul cu metalele

Sign Romania octombrie 17, 2011
Share

Furnizorul de echipamente Rubin 2000, vă pune la dispoziţie cele mai bune sisteme Trotec, Speedy 100 Fiber şi 300 Flexx, care sunt potrivite pentru gravura metalelor.

Astfel, pentru novicii cu pretenţii, platforma Speedy 100 oferă soluţia ideală în materie de gravură şi marcare a metalelor sau a materialelor plastice.

Speedy 100 oferă soluţia compactă pentru afacerile în continuă dezvoltare în domeniul gravurii, furnizând puteri pentru CO2, începând de la 10 W la 45 W, respectiv până la 30W, pentru tehnologia fiber.

Fratele mai mic al lui Speedy, echipamentul 300 Flexx vine complet echipat pentru a satisface nevoile gravorilor cu volume mici şi medii, fiind echipamentul universal pentru gravura metalelor, precum oţel inoxidabil, aluminiu, aur, argint, bronz, platină, cupru, dar şi materialelor plastice (ABS, policarbonat, poliamida, PMMA sau plastice cu aditivi pentru marcarea cu laser).

Se pot face gravuri ale literelor de până la 1 punct mărime de scriere, dar şi cele mai fine figuri geometrice; acesta vă oferă libertate în crearea brandurilor proprii, a logourilor, inscripţionărilor, diverselor designuri, coduri de bare şi serii numerice.

Inscripţionarea cu laser vă conferă rezistenţă la abraziune, căldură şi la acizi corozivi, iar, în funcţie de setările pe care le impuneţi laserului, se poate marca inclusiv oţelul şi titaniul fără a lăsa o impresie tangibilă la suprafaţă.

Aparţinând gamei Speedy 300, echipamentul SP 300 Flexx combină utilitatea, rapiditatea şi calitatea unui laser CO2 şi performanţele unui laser fiber, pentru a vă furniza complementarea serviciilor oferite clienţilor dvs.

Cu puteri cuprinse între 25W şi 75W pentru CO2, şi de la 10W până la 50W, pentru laser fiber, echipamentul vă oferă maximă flexxibilitate în toate procesele.

Nu veţi fi nevoit să schimbaţi tubul de laser de fiecare dată când doriţi să prelucraţi metale, puteţi lucra cu două tipuri de materiale concomitent, spre exemplu: lemnul şi metalul.

Pentru lemn se va folosi laser CO2, iar pentru metal fiber, simplu şi eficient.

Exemple de aplicaţii ale echipamentului: – firme luminoase, display-uri de prezentare, suporţi pentru pahare, trofee, inscripţionări pe cuţite, pixuri, brelocuri, plăcuţe cu nume, fotogravură şi multe altele.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.rubin2000.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *