LOADING

Type to search

Diverse Print digital Producători Stiri Tehnic

Ricoh: Trei achiziții, în două săptămâni

Romulus Cristea noiembrie 17, 2018
Share

Japonezii de la Ricoh își întăresc poziția pe piețele tiparului industrial și serviciilor, multiplicându-și investițiile.

MakeLeaps, Lac și ColorGate. Nu mai puțin de trei demersuri de investiții anunțate pe durata a două săptămâni (în intervalul sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie). Astfel, concernul japonez dă un semn că accelerează procesul de extindere al portofoliului existent.
Ultima achiziție, editura germană ColorGate, cu 40 de angajați și care este specializată în gestionarea culorilor pentru diverse tipuri de suporturi și ambalaje, pentru materiale de acoperire a pardoselilor și a pereților, pentru textile și signalistică, precum și în fluxuri de imprimare digitală, în special pentru piața textilă și de decorațiuni.
„Adăugând tehnologiile de software deținute de ColorGate la imprimantele noastre de tip industrial, Ricoh va avea posibilitatea să acopere un întreg ciclu de tipărire, de la prepress, la postpress”, a precizat vicepreședintele și directorul general Ricoh Europa, citat de publicația specializată Graphiline.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *