LOADING

Type to search

Diverse Eveniment Serigrafie Stiri Video YouTube

73 de ore de muzică și serigrafie non-stop (video)

Romulus Cristea noiembrie 10, 2018
Share

„Expoziție evolutivă” și un concept simplu: o oră = o serigrafie + un DJ.

Pe durata a 73 de ore, la Nantes (Franța), în cartierul Olivettes, artiștii specializați în serigrafie și muzicienii s-au reunit la a treia ediție a festivalului „Kraft Klub 73”. Evenimentul a avut loc în ultima săptămână a lunii octombrie, de miercuri seara până sâmbătă. Ideea este una simplă, în spațiul destinat evenimentului, pe pereți există spații delimitate.

În fiecare oră, spațiul destinat expoziției se îmbogățește cu câte o lucrare de serigrafie, de artă, în timp ce un DJ rotește la platane discurile de vinil. Expoziția are o pagină de Facebook dedicată.
„Expoziția se mărește de la oră la oră și toate locurile rezervate și delimitate în spațiul de prezentare se completează, unul după unul. Conceptul se reînnoiește de la o ediție la alta. Ultima ediție a avut o durată de 72 de ore”, a explicat Cindy Belaud, coordonatoare și artistă specializată în serigrafie în cadrul Kraft House, atelierul de creație care organizează evenimentul și care grupează majoritatea artiștilor expozanți. La expoziție participă graficieni, ilustratori și meșteșugari din Franța, dar și din alte țări.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *