LOADING

Type to search

Producători Promotionale Stiri Video

Publicitate imprimată care te ajută să adormi

Romulus Cristea iunie 16, 2018
Share

Carton, cerneală specială, un dispozitiv electronic și multă creativitate sunt ingredientele noii reclame tipărite pentru saltelelele de la Ikea.

Compania suedeză Ikea ne uimește periodic cu publicitatea tipărită care înglobează mereu un surplus de creativitate (precum „afișul care se gătește” sau „reclama – test de sarcină”). Cea mai recentă publicitate de acest gen, de la gigantul suedez, este dedicată unei game de paturi și saltele. Ea este disponibilă pe coperta – spate a revistei Good, comercializate în Emiratele Arabe Unite. Reclama gândită de agenția de publicitate Memac Ogivly este asociată cu o grafică dinamică relaxantă și cerneală parfurmată.
Reclama pentru gama de paturi și saltele Sömnig de la Ikea se poate „detașa” din revistă și poate fi așezată pe un trepied, lângă pat. În suportul din carton este înglobat un difuzor. Când reclama-dispozitiv este pusă în funcțiune emite un sunet de fond constant ales în urma unor studii științifice și care facilitează adormirea. În plus, cerneala utilizată la tipărire este „infuzată” cu lavandă despre care se spune că reglezează frecvența cardiacă. Dispozitivul se poate reutiliza prin încarcarea la USB. (R. Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *