LOADING

Type to search

Eveniment Featured Producători Stiri

Print&Sign 2019: Aplicații 3D pentru comunicare vizuală cu impact puternic vin de la Massivit

Romulus Cristea octombrie 13, 2019
Share

Printerul 3D fabricat de compania israeliană Massivit a fost pentru vizitatorii târgului de tipar digital Print&Sign 2019, principalul punct de atracție.

Cu mai mult de o sută de aplicații disponibile, imprimantele 3D Massivit produc modele ușoare, personalizabile, repere de semnalistică și afișaje care pot fi ușor iluminate pentru un impact suplimentar.
În cadrul tărgului de tipar digital Print&Sign 2019, de la Romexpo, printerul 3D Massivit 1800 Pro a fost amplasat pentru demonstrații la standul Leykom, companie care este și distribuitoarea acestor utilaje, în România. Tot procesul de producție al obiectelor de mari dimensiuni putea fi urmărit, în timp real, prin intermediul unui ecran color.

Suprafața de printare la modelul Massivit 1800 este de 1.450 x 1.110 x 1.800 mm, cu o viteză de printare de 50 mm/s (viteză liniară) și 30 cm/hr pe axa Z.
Tehnologia 3D Massivit oferă structuri fără suport, ceea ce înseamnă o reducere semnificativă a timpului și a costurilor manuale de muncă, precum și a deșeurilor minime.
Massivit 3D Printing Technologies Ltd. este furnizor de top de soluții de imprimare 3D de format mare și tehnologie intuitivă pentru comunicarea vizuală în domeniile de publicitate, retail, evenimente, divertisment, design interior și arhitectură. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *