LOADING

Type to search

decorațiuni interioare Print digital Stiri

Personalizează-ți interiorul cu Mimaki!

Sign Romania august 1, 2018
Share

Dintotdeauna oamenii au avut nevoia personalizării spațiilor în care trăiesc și muncesc în încercarea de a-și crea un mediu cât mai plăcut și mai primitor, care să le stimuleze creativitatea sau să inducă relaxarea.

Această nevoie devine din ce în ce mai crescută, odată cu pensionarea generației Baby Boomers dar și cu pretențiile crescute ale Milenialilor și Generației Z care doresc să își particularizeze cât mai mult, cât mai des și cât mai convenabil interiorul casei. Companiile, de asemenea, sunt interesate să ofere angajaților un design interior atractiv și reprezentativ culturii lor organizaționale.

În egală măsură, tehnologiile inovatoare încep să se răspândească mult mai rapid decât în urmă cu 10 – 15 ani, având un impact revoluționar în numeroase domenii de aplicație. Unul dintre acestea este amenajarea spațiului interior.

”Tiparul digital revoluționează designul interior, este de părere Mark Sollman, Manager Aplicații la Mimaki. Nu numai că obiectele decorative pot fi produse mai repede și cu mai puține deșeuri decât prin procesele de producție tradiționale, ci pot customiza, ba chiar, personaliza decorul interior.

Simțiți nevoia unei schimbări?

Iată, spre inspirație, cinci modalități ingenioase de decorare a unei case sau a unui birou cu ajutorul tehnologiei de imprimare digitale propuse de Mimaki.

  1. Tapet – Doriți un tapet cu o fotografie specifică, o schemă de culori sau poate de o anumită structură sau țesătură? Datorită tehnologiei de imprimare cu jet de cerneală, toate acestea sunt complet posibile, rapide și accesibile.
  1. Tapițerie – Imprimarea digitală și tapițeria merg mână în mână. Cum ar fi să aveți perdele, tapițerii pentru scaune și canapele, așternuturi și perne unice? Tapițeria poate fi proiectată pentru a se potrivi perfect cu schema de culori gândită de decoratorul interior. Opțiunile sunt nesfârșite!
  1. Sticlă – Cu ajutorul tehnologiei tiparului digital cu imprimare UV, vă puteți transforma complet o baie, sala de ședințe sau biroul prin personalizarea sticlei. Avantajul acestei tehnici este că desenele tipărite sunt rezistente la zgârieturi și impermeabile și nu se vor șterge cu timpul!
  1. Placi – În plus față de sticlă, este posibilă imprimarea directă pe plăci ceramice pentru modele unice de pardoseli pentru bucătării, băi, piscine sau pentru a crea o pictură murală completă. În plus, dacă constatați că aveți nevoie de mai multe plăci pentru un numit proiect, nu mai sunteți dependenți de un stoc anume. Puteți reproduce la comandă modelul unic de care aveți nevoie.
  1. Lemn – Pentru cei care își doresc un interior mai rustic sau pentru proprietarii de restaurante, cafenele, hoteluri sau pensiuni,  tehnologia digitală de imprimare UV poate fi utilizată pentru imprimarea directă pe lemn. Imaginați-vă o cabană cu mobilier și decorațiuni din lemn complet personalizată prin elemente unice de design fără efortul și migala unei munci manuale!

Astfel, imprimarea digitală la comandă deschide un adevărat univers de oportunități pentru un decor interior uimitor, pe măsura dorințelor și imaginației fiecăruia.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *