LOADING

Type to search

decorațiuni interioare Diverse Featured Stiri

Pantone a lansat o nouă gamă de culori pentru modă și interioare

Romulus Cristea aprilie 27, 2020
Share

În prezent, colecția FHI de la Pantone a ajuns la 2.625 de culori clasificate pe domenii.

Divizia X-Rite, din cadrul Pantone, a lansat o nouă paletă de culori pentru modă, casă și interioare – FHI (Fashion, Home + Interiors). Astfel, gama cromatică a fost extinsă cu 315 culori noi.
Pantone FHI este o colecție de culori dedicate profesioniștilor din modă, design interior și piețele aferente acestora (încălțăminte, îmbrăcăminte sport, cosmetice, accesorii, mobilier și altele). Gama cromatică de culori este prezentată pe suport de bumbac pentru a exemplifica acoperirea pentru textile și pe suport de hârtie pentru a se vizualiza aspectul pentru materiale non-textile.

Gama de culori prezentată pe suporturi din bumbac și hârtie de la Pantone FHO are acum 2.625 de culori disponibile, clasificate pe familii de culori.
„Căutarea nuanței dorite de către profesioniștii modei și de decorațiuni interioare este acum mai simplă, mai intuitivă”, spun reprezentații filialei X-Rite de la Pantone.
Noua paletă de culori introdusă de Pantone include mai multe culori neutre, nuanțe de gri, roșu, purpuriu, verde, albastru, alb și negru. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *