LOADING

Type to search

Neon&Light Stiri Tehnic

Mons Medius prezinta familia completa de module V 180 de la SloanLED

Sign Romania mai 29, 2013
Share

Sistemul de module V 180 prezinta o dispunere inovativa a 3 LED-uri pe corpul modulului (la 120° pe orizontala si la un unghi de 70° pe verticala), rezultatul fiind o optimizare a unghiului de emisie la 180°.

v180_modele V180 Mini a fost introdus in fabricatie acum 2 ani si rezolva la superlativ iluminarea literelor volumetrice si casetele de mica adâncime (de la 50 mm). Este cel mai eficient produs la aceste dimensiuni cu cei 90 lumen/W, deci cu un necesar mai scazut de transformatoare de alimentare fata de alte produse. Utilizand modulele V180 Mini se pot alimenta pana la 18 m de sir cu un transformator de 60W.

Pentru acoperirea optima a unui numar cit mai mare de aplicatii, SloanLED a introdus in aceasta primavara inca doua tipuri de module din seria V180, configuratia familiei prezentindu-se astfel:

  • Large, cu o putere de 1,2W si o eficienta de 108 lumeni/W (130 lumeni/modul)
  • Standard, cu putere de 0,55W si o eficienta de 90 lumeni/watt (54 lumeni/modul)
  • Mini, cu o putere de 0,36W si o eficienta de 90 lumeni/W (32,5 lumeni/modul)

Pot fi realizate astfel litere volumetrice cu o largime mai mare, dar care vor fi iluminate in continuare cu un singur rind de module.

In combinatie cu sursele de alimentare de la SloanLED, se vor obtine litere volumetrice iluminate uniform, atit pe latime, cit si pe toata lungimea care poate fi alimentata de la o singura sursa, fapt definitoriu pentru transformatoarele SloanLED.

In calitate de distribuitor al Plexiglas-ului, material de inalta calitate destinat realizarii semnelor si casetelor luminoase, Mons Medius recomanda folosirea acestuia in combinatie cu sisteme LED adecvate, eficiente si stabile, iar sistemele SloanLED indeplinesc toate aceste cerinte.
Increderea producatorilor americani in sistemele furnizate se traduce printr-o garantie de 5 ani.

download brosura http://www.monsmedius.ro/files/materiale/pdf/v180-all-metric.pdf
Mai multe informații pe: www.sloanled.com sau www.monsmedius.ro

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *