LOADING

Type to search

Ponturi cu lipici Stiri

Materiale promotionale rezistente la apă

Sign Romania noiembrie 20, 2014
Share

Sezonul toamnă-iarnă este perioada din an când cererile pentru articole vestimentare și accesorii personalizate este în creștere. De ce să nu profiți de această perioadă pentru a depăși așteptările clienților tai? De ce să nu oferi un plus de eleganță și personalitate articolelor promotionale specifice acestui anotimp (umbrele, echipamente sportive, pelerine, genți, geci, veste de fâș etc)?

stahls nylon

Anticipând nevoile consumatorilor, Inventatorul foliilor de termotransfer – STAHLS’ SUA – a creat Premium Plus Nylon – o folie de termotransfer din poliuretan, subțire, cu un finisaj mat și adeziv ușor pe materialul suport, ideală pentru personalizarea articolelor din nailon, cu un grad ridicat de rezistență la apă.

nylon

Care sunt principalele avantaje și beneficii ale foliei de termotransfer Premium Plus Nylon?
1. Suportul cu adeziv permite o poziționare foarte ușoară a foliei.
2. Material foarte subțire – 95 microni – facilitează procesul de aplicare.
3. Poate fi decupată foarte ușor la orice cutting plotter.
4. Timp de aplicare foarte scurt – 8 secunde cu presiune medie.
5. Se pot realiza suprapuneri de culori – disponibilă în 16 nuanțe.
6. Rezistentă la apă – recomandată pentru personalizarea articolelor specifice sezonului rece.

PONT !!
In cazul suprapunerilor de mai multe culori, prima culoare se presează timp de 3-5 secunde la 150°C, îndepărtarea materialului suport putând fi efectuată după ce s-a răcit materialul. Se repetă procesul și pentru celelalte culori, iar pentru finalizarea aplicației se presează materialul timp de 18-20 secunde.

Când folosim folia de termotransfer Premium Plus Nylon?

Așa cum reiese și din denumire, a fost concepută pentru aplicații de cea mai înaltă calitate, pe materiale din nailon 100% si amestec de nailon, cum ar fi: umbrele, echipamente sportive, manuși, pungi textile, pelerine, genți, geci, veste de fâș etc.

PONT !!
1. Datorită suportului ușor adezivat, se recomandată utilizarea Foliei Premium Plus Nylon pentru logo-uri medii și mari.
2. Indiferent de aplicația pe care dorești să o realizezi, este recomadat să testezi în prealabil folia pe materialul pe care urmează să o aplici.

Pentru mostre trimite un email la office@pin.ro, iar pentru informații suplimentare vizitează www.pin.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *