LOADING

Type to search

Semne Stiri

Materiale Neschen prin Dacora Print

Sign Romania mai 29, 2012
Share

Neschen AG producator premium international ofera de mai bine de 40 de ani clientilor sai o gama diversificata de materiale necesare pentru industria grafica. Prin parteneriatul cu Dacora Print aceste materiale pot fi utilizate cu succes de prestatorii de servicii, de fotografii , de decoratorii de interioare si agentiile de publicitate din Romania.

Cateva dintre cele mai folosite materiale sunt prezentate mai jos:

Solvoprint Performance 80 este un autocolant polimeric cu grosime de 80 microni destinat printului cu solvent/uv/latex , pretabil pentru colarea suprafetelor curbe . Acest material este 100% polimeric si daca este folosit impreuna cu folia de laminare polimerica Filmolux Performance 80 are o garantie de 5 ani data de producator.

Solvoprint Easy Dot 100 – autocolant monomeric cu grosime de 100 microni destinat printului cu solvent/uv/latex , pretabil pentru colari usoare si rapide . Acest autocolant are pe spate un sistem de puncte prin care circula aerul si care permite scoaterea bulelor foarte rapid , permitand astfel colari foarte usoare si rapide chiar si pentru un incepator

Solvoprint Nolite 360 reprezinta solutia premium pentru sistemele pop-up . Este un material cu grosimea de 360 microni fabricat din polyester , cu insertie de block-out pentru a preveni translucenta .Pretabil pentru printuri cu solvent/uv/latex

Erfurt Wallpaper – tapet printabil cu grosimea de 190g . Solutie perfecta pentru decorarea incaperilor , acest tapet se poate personaliza folosind imprimante cu cerneluri pe baza de solvent/uv/latex . Este disponibil in role de 0,75 x 40m pentru a fi usor pozitionabil pe perete . Avand in vedere ca este un material 100% ecologic , recoamandam tiparirea cu cerneluri ecologice (HP Latex , Epson Ultrachrome, etc.) pentru obtinerea unui décor cu adevarat VERDE!

Solvotex Art Canvas – panza canvas cu grosimea de 340g/mp fabricata din bumbac si poliester , imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent/uv/latex . Acest material este ideal pentru reproduceri de arta , tablouri , display-ere si decoruri.

Printlux Nolite 370 este solutia premium pentru sistemele pop-up . Este un material cu grosimea de 370 microni fabricat din polyester, cu insertie de block-out pentru a preveni translucenta .Pretabil pentru printuri cu cerneluri dye/pigment.

Printex Easy Banner light/heavy este un material textil cu grosimea de 175/280g pretabil pentru printuri cu cerneala pe baza de dye/pigment . Ideal pentru realizarea de display-ere , roll-up etc. Acest material este fabricat din polyester si nu necesita finisare in urma taierii , datorita procedelului special de fabricatie care nu permite detramarea tesaturii

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *