LOADING

Type to search

Stiri

Leykom si Pentaprint pariaza pe inovatie!

Sign Romania august 12, 2013
Share

Arta de a face producție publicitară

Profesionistii din industria publicitara cunosc cele mai in voga aplicatii de advertising si stiu ca atunci cand intervine inovatia, productia publicitara se transforma in arta. Astazi, productia publicitara depaseste limitele traditionale de afirmare si se indreapta catre un nivel profesional foarte inalt, folosindu-se de materiale din ce in ce mai ingenioase care sa ofere calitate, solutii originale si performanta. Un astfel de material inovator este filmul rigid din PVC PENTAPRINT.

pentaprint

PENTAPRINT este un produs premium care atinge foarte multe domenii de activitate si cu ajutorul caruia se poate crea un design absolut modern pentru postere, display-ere, rame click, articole decorative, etichete, carti de vizita si multe alte aplicatii. Acest film inedit este extraodinar de rigid, foarte rezistent la tensionare si curbare, are densitate mica si se regaseste in trei varinate de culoare: transparent, antireflex sau alb. Finisarea excelenta, planeitatea perfecta, cat si proprietatile optice rafinate pentru un transfer perfect de imagine, fac diferenta si vand produsul de la sine, garantand obtinerea celor mai bune rezultate in procesul de productie a unei game largi de produse printate. Mai mult decat atat, PENTAPRINT este fabricat in conformitate cu standardul international ISO 9001:2000 si este rezistent la apa, substante chimice, grasimi si majoritatea uleiurilor. Filmul poate fi prelucrat prin tehnici conventionale: printare directa, offset, digital, serigrafie, embosare etc., si nu necesita nici un fel de tratament.

Inovatie Solutii Performanta Suport Rezultate

Una din cele mai flexibile linii de produse din industria publicitara, cu formule dezvoltate special pentru aplicatii contemporane, PENTAPRINT sustine creativitatea, adauga un plus de valoare, ofera claritate, stralucire si culoare produselor.
Filmul PENTAPRINT iti da posibilitatea sa fii artist in industria publicitara si sa te faci remarcat prin produse si servicii de top.

Pentru mai multe informatii despre filmul PENTAPRINT, va invitam sa accesati site-ul www.leykom.ro, sectiunea „Placi si Profile”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *