LOADING

Type to search

Gravare Tehnic

Laserul Trotec face succesul previzibil

Sign Romania decembrie 12, 2012
Share

Calculatorul Job Time faciliteaza planificarea lucrarilor si a timpilor de taiere. In videoclip puteti vedea cum functioneaza.
Trotec introduce o optiune unica si foarte utila, calculatorul de timp – Job Time Calculator va face munca mai usoara in procesul de gravare si de taiere.

Ultimul update de soft de la Trotec permite vizualizarea timpului de lucru inainte de a va apuca de lucrare, astfel puteti optimiza timpul efectiv de lucru si de livrare a comenzilor modificand setarile.

Cum functioneaza?

Operatorul selecteaza fisierul de lucru in JobControl, dupa selectie apar informatii detaliate despre timpul de procesare. Calculatorul de timp – dezvoltat de Trotec, exclusiv pentru sistemele laser din familia Speedy, ia in calcul printre altele si parametrii software si hardware, ce influenteaza viteza si pozitionarea uneia sau a mai multor operatiuni odata. Daca vreun parametru se modifica ulterior, acesta recalculeaza si reafiseaza noul timp.

Intotdeauna atent la timp si costuri.

Productia laser devine din ce in ce mai usoara, utilizatorul putand estima si calcula timpul si costurile efective. Indiferent daca executati o singura lucrare sau in serie, Job Time Calculator face succesul predictibil. Daca lucrarea dureaza doar cateva minute, clientul poate ridica comanda imediat fara a fi nevoit sa mai revina, evitand timpul pierdut. Cand vorbim de o lucrare mai ampla, puteti calcula exact care este durata de executie si in plus, va ajuta in procesul de ofertare.

Calculatorul Job Time este oferit ca optiune standard pentru pachetul Job Control Expert, alaturi de multe alte optiuni inteligente si utile care va vor usura munca zilnica si va vor creste eficienta si productivitatea.

Producatorul Austriac, prin introducerea Calculatorului Job Time impune noi standarde in software-ul laserelor si vine in sprijinul clientilor, respectand misiunea Trotec: aducand succesul clientilor.

Mai multe informatii pe pagina: www.rubin2000.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *