LOADING

Type to search

Stiri

Laserele Trotec transforma hartia obisnuita intr-o opera de arta

Sign Romania septembrie 25, 2013
Share

RJ_027_LowRes Post-procesarea hartiei, cum ar fi  lacuirea, laminarea sau embosarea mecanica, au aparut si s-au dezvoltat dupa aparitia printarii.O tehnica relativ noua este procesarea laser, ce ofera inspiratie pentru produse noi, personalizand chiar si lucrari individuale prin gravare si taiere laser.

Prin detaliile complexe si extrem de fine, realizate de gravatoarele Trotec prin gravare si taiere laser, rezulta impresii tactile uimitoare pe hartia printata.

O alta metoda de valorificare a hartiei este printarea si decuparea dupa contur. Cu tehnologia I-Cut®, laserele Trotec au cea mai precisa si adaptata taiere dupa contur, cea mai buna calitate si realizeaza cele mai frumoase forme geometrice. Acest sistem cu camera permite ajustarea dinamica a distorsiunilor, astfel incat nu este necesara pozitionarea exacta a hartiei printate.

cutting_paper_001

Oricare ar fi tipul de hartie sau calitatea acesteia, se pot realiza o gama variata de invitatii, articole de impachetat, antete personalizate de scrisoari, brosuri de calitate, fise sau rapoarte financiare, meniuri, coperti de carti, diplome si multe altele.

Procesarea laser a hartiei este o aplicatie interesanta deoarece are loc prin sublimare si nu prin ardere. Fiindca este foarte concentrata, raza laser vaporizeaza foarte repede hartia care se transforma in vapori si fum, iar zona de langa linia de taiere este doar putin incalzita.

Cu ajutorul sistemului air assist optimizat, sau cu sistemul optional Gas-Kit, laserele Trotec asigura ca suprafata materialului este perfect curata, iar marginile de taiere sunt colorate maro deschis.

cutting_paper_004Laserele Trotec Speedy 300, Speedy 400, Speedy 500 sunt rapide, se opereaza usor si sunt extrem de flexibile, fiind optimizate perfect pentru procesarea hartiei, indiferent daca discutam de o singura lucrare sau ca cantitati de pana la 1000 de bucati. Aceste trei echipamente laser pot fi echipate cu sisteme I-Cut® de taiere dupa contur, astfel fiind perfecte pentru personalizarea complexa a hartiei.

Procesarea hartiei cu laserele Trotec combina simultan gravarea si taierea laser a celor mai fine detalii cu aventura tactila impresionanta a hartiei personalizate.

Echipamente laser Trotec, doar prin Rubin 2000, unic distribuitor in Romania.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *