LOADING

Type to search

Diverse Print digital Producători Stiri Tehnic

Jeti Tauro H3300 LED, de la Agfa: cel mai scăzut consum de cerneală de pe piață

Romulus Cristea august 11, 2018
Share

Lansată recent pe piață, imprimanta de format foarte mare cu jet de cerneală UV-LED hibrid poate tipări atât pe suport rigid, cât și flexibil.

Cu o viteză de lucru care poate atinge 453 m2/h, noua Jeti Tauro este făcută să funcționeze 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Ea permite adaptarea la diverse grade de automatizare a lucrărilor.
Bazată pe platforma de la Tauro H2500 LED de 2,5 metri, Jeti Tauro H3300 LED este o imprimantă mult mai robustă, mai rapidă și cu o lățime mai mare, de 3,3 metri.
Imprimanta tipărește la o calitate excepțională pe suport rigid, dar și flexibil: hârtie, panel de stiren, carton ondulat, polipropilenă ondulată. Aplicațiile sunt numeroase, de la tipărirea banerelor, afișelor, până la realizarea semnalizatoarelor rutiere, a materialelor opace și semiopace, etichete autoadezive și tipar pe lemn. Pentru această imprimantă, producătorul a pus la punct tehnologia Thin Ink Layer, prin care imaginile realizate sunt de o foarte bună calitate, dar realizate cu un consum redus de cerneluri.
„În cazul acestei imprimante discutăm despre cel mai redus consum de cerneală pe metrul pătrat, dacă ne raportăm la ceea ce există pe piață”, totul datorită unei încărcări ridicate cu pigmenți a cernelurilor și utilizării unui flux de producție dedicat gestiunii culorilor, spun cei de la Agfa.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *