LOADING

Type to search

Gravare Tehnic

Inscripţionarea asfaltului cu jet de apă

Sign Romania iulie 21, 2009
Share

Având la dispoziţie un spaţiu exterior limitat, retailerii trebuie să recurgă în mod eficient la orice mediu de publicitate disponibil şi permis, ajungând până pe trotuarul din faţa intrării în spaţiul comercial.

Acest spaţiu inedit de comunicare este, de cele mai multe ori, inscripţionat cu folii adezive de mare rezistenţă, tratate cu un laminat puternic pentru o durabilitate ridicată în faţa uzurii pe care o presupune traficul pietonal intens şi factorii climatici. Uzura intervine, totuşi, în timp, alterând treptat imaginea. În plus, există o serie de factori ce trebuie luaţi în considerare cu atenţie, referitori la siguranţa pietonală, precum aderenţa materialului sau rularea marginilor graficii.

O metodă recentă de inscripţionare a asfaltului elimină multe dintre neajunsurile foliei adezive, fiind nu numai mult mai ecologică, dar reducând şi materialele folosite şi implicit costurile. Gravarea asfaltului cu jet de apă sau cu laser este o tehnologie simplă, însă cu efecte puternice în rândul publicului larg. Cu ajutorul unei matriţe metalice şi a unui pulverizator cu apă de mare presiune, mesajul publicitar este imprimat în asfalt, fără a-i afecta integritatea şi îmbunătăţind aspectul locaţiei. Fiind o formă de publicitate outdoor dintre cele mai ecologice, procedura nu emite gaze nocive şi este sigură atât pentru mediu, cât şi pentru trecători. Impactul vizual este uimitor, iar mesajul îşi atinge targetul fără greş, totul cu o investiţie minoră.

Durează minim trei săptămâni până când paşii trecătorilor încep să estompeaze imaginea, în funcţie de profunzimea gravării şi intensitatea traficului zonal, însă imaginea pozitivă a brandului rămâne mult timp după aceea.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *