LOADING

Type to search

Semnele Anului Studiu de caz

Campania ING Bank 14% creste verde

Sign Romania aprilie 21, 2009
Share

Campania ING Bank „14 %” a fost imaginată de agenţia CAP, implementată pe locaţiile outdoor contractate de către Zenith Media şi produsă pentru outdoor şi indoor de Trusteam. Conceptul are la bază evidenţierea unei paralele între îngrijirea atentă a unui gazon şi economisirea banilor.

Producătorul a realizat întreaga gamă de produse pentru pentru signalistica indoor şi outdoor a campaniei. Aceasta a inclus un mesh de 40 x 21 m, amplasat pe Bd. Nicolae Caranfil, pe suprafaţa căruia au fost ataşate cifrele 1 şi 4 confecţionate din structuri metalice cu dimensiuni de 5,9 x 0,4 x 12 m şi 11 x 0,4 x 12 m. Cifrele sunt acoperite cu un material special ce imită firele de iarbă, folosit pentru a sugera ideea de creştere a ierbii. Montajul mesh-ului şi al structurilor metalice a fost realizat în mai puţin de 24 de ore.

Din campanie a mai făcut parte şi un Unipol dublă faţă de 17 x 8 m, amplasat pe DN1 la Tîncăbeşti, în care cifrele 1 şi 4 au fost confecţionate din acelaşi material. De această dată, literele au fost de 2,3 x 0,3 x 4,7 m şi 4,3 x 0,3 x 4,7 m.

Au mai fost realizate şi 607 filme backlit de 0,7 x 1 m şi 106 filme backlit pentru bus shelters (1,1 x 1,6m) pe care au fost „sădite” manual un total de peste 56.000 de „smocuri” de iarbă.

Campania a debutat pe data de 3 martie 2009, odată cu montarea Unipolului pe DN1, fiind continuată cu amplasarea mesh-ului pe data de 6 martie şi susţinută în paralel de amplasarea posterelor în locaţii din ţară şi din Bucureşti.

Tags:
Previous Article

You Might also Like

1 Comments

  1. Dan Brasoveanu ianuarie 21, 2010

    Da frumos, pacat ca e o idee copiata. Aceasta idee a facut furori in state acum 5 ani cind s-a montat un bilboard imens imens alb in care era sadita la propriu iarba naturala. Iarba a crescut natural pe parcursul unei luni dezvaluind un mesaj. Client McDonalds. Mesaj: ingredientele si procesele naturale si proaspete fac diferenta. Evident ca in romania a fost copiata de prost gust cu iarba din plastic. Sint convins ca se putea produce un print atragator fara sa se iroseasca atitia bani pe plastic. In concluzie: o idee frumoasa (nu originala) implementata romaneste.

    Răspunde

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *