LOADING

Type to search

Featured Producători Stiri

Ikea explică pe înțelesul tuturor ce înseamnă autoizolarea

Romulus Cristea aprilie 13, 2020
Share

Fabricantul suedez de mobilier înlocuiește ghidul cu instrucțiuni de montaj cu jocuri care să-i țină ocupați pe copii în timpul carantinei.

Dacă izolarea la domiciliu/carantina împiedică  gigantul Ikea, numărul unu mondial în industria mobilierului să își țină deschise magazinele, acest lucru nu îl împiedică să comunice într-un mod creativ și de impact.

La începutul declarării stării de urgență a cărei consecință a fost carantina, filiala Ikea cu sediul în Israel a publicat, pe pagina sa de Facebook, o explicație pe înțelesul tuturor a izolării la domiciliu în loc de instrucțiunile clasice de montaj ale mobilierului, notează publicația Graphiline.  Produs al agenției de publicitate McCann Tel-Aviv, ilustrația folosește codurile grafice ale faimoasei sale foi de instrucțiuni și rezumă, în câteva diagrame de bază și cu umor, principiul izolării la domiciliu: să nu deschizi ușa la alte persoane, să ai o cheie de acces în locuință, ușa de la casă să aibă un sistem de închidere și să  ai un stoc mare de hârtie igienică,

Ikea este o companie privată care comercializează mobilier casnic. Compania a fost fondată în Suedia, dar este deținută de către o fundație olandeză, controlată de către familia Kamprad. Compania își distribuie produsele prin intermediul magazinelor cu depozite cu vânzare. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *