LOADING

Type to search

Stiri

Grupul PIN intră în rețeaua distribuitorilor pentru imprimantele latex produse de Hewlett Packard

Sign Romania ianuarie 16, 2018
Share

Anul 2018 vine cu premieră în industria de imprimare de format mare din România: începând cu luna ianuarie Grupul PIN se alătură rețelei de distribuitori Hewlett Packard pentru imprimantele Latex din seria 100 și 300. Gama de echipamente care va fi comercializată de Grupul PIN este formată din modelele: HP Latex 115, HP Latex 315 și HP Latex 335, atât în varianta independentă, cât și în varianta print&cut.

“Pentru noi, parteneriatul cu HP este o onoare și, totodată, o provocare: aceea de a ne demonstra profesionalismul o dată-n plus, la un nivel mult mai înalt. Gama de solutii Latex de 1.6 m ne permite să livrăm pe piața românească sisteme cu o productivitate cu până la 200 % mai mare, comparativ cu alte echipamente de pe piață. HP este liderul mondial în furnizarea echipamentelor de print. Considerăm că prin acest parteneriat ne aliniem trendului global, acela de creștere a standardelor de print si al folosirii solutiilor prietenoase cu mediul.
În plus, parteneriatul cu HP vine într-un moment important al business-ului nostru. Ne diversificăm nu doar paleta de echipamente oferite, ci și aria ofertării. Vrem să depășim bariera vânzărilor făcute către industria de productie publicitară. Să oferim soluții integrate unor companii din domenii din ce în ce mai diverse, incluzând designul interior, sistemul de educație și multe altele,” a declarat Lavinia Pop, Managing Partner al Grupului PIN.

În numărul din luna ianuarie al revistei tipărite veți putea citi un material extins dedicate acestei premiere.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *