LOADING

Type to search

Stiri

Gravatoarele Trotec, echipamente fiabile pentru printuri digitale și signalistică

Sign Romania martie 6, 2013
Share

 

Formele si contururile deosebite cresc calitatea obiectelor procesate laser si transforma un produs intr-un articol unic. taiere acrilic Orice companie care ofera servicii de taiere pe contur a materialelor printate isi poate extinde afacerea si isi poate creste vanzarile prin procesarea laser a articolelor, facandu-le unice, cu margini finisate perfect pana la cel mai mic detaliu.

Puteti procesa cu usurinta o serie de materiale rigide sau flexibile:

* materiale plastice – acrilic, materiale din spuma, polistiren

* lemn – MDF/ MDO, placaj, furnir

* panouri – forex® (polistiren), planse din spuma polistiren

* hartie – carton, carton ondulat

* folii – folii de poliester, folii de policarbonat, PET, folii adezive

* textile – poliester, bumbac, panza, tapet

taiere laser hartieAstfel, forme simple sau foarte complexe si detaliate se pot realiza cu usurinta: printari UV, sigle taiate pe contur din materiale acrilice, cadouri mixte din hartie si carton (printari, gravare si taiere laser), etc.

 Ce ofera Trotec?

  • Contur precis cu I-Cut – chiar si materiale flexibile (bannere, steaguri etc.) se pot taia cu precizie extraordinara, distorsiunile din materialele printate sunt compensate si ajustate dinamic. Un laser Trotec echipat cu un sistem optic de recunoastere a marcarilor de pozitionare a printarii, poate economisi pana la 30% din costurile de procesare.
  • Rezultate perfecte la gravare si taiere – se obtin prin drivere precise de miscare a axelor impreuna cu sistemul perfect de dirijare a fluxului de aer.
  • Mediu de productie sigur – gravatoarele Trotec sunt sisteme laser clasa 2 de siguranta si asigura extractia eficienta a prafului si fumului.
  • Sisteme laser fiabile – sunt construite din componente de cea mai buna calitate iar tehnologia InPack protejeaza optim componentele optice, electronice si motoarele.
  • Siguranta si calitate constanta  – Trotec dezvolta, produce si isi intretine propriile sisteme laser. Prin experienta multor ani in tehnologia laser aplicata, Trotec garanteaza cel mai inalt nivel de asistenta tehnica prin testari pentru aplicatii noi si consultanta de specialitate.
  • Aplicatii diversificate – prin accesoriile disponibile (masa de vacuum, functia de trecere prin masina, diferite lentile de focalizare, gas-kit, etc.), Trotec garanteaza rezultate optime pentru procesarea diverselor materiale.
  • Procesare simpla a datelor – importati direct datele din software-ul grafic sau CAD. Procesati cu usurinta fisiere de format *.PDF, *.EPS, *.AI, *.PS, *.CDR, *.DXF, DWG, *.JPG, *.PSD

taiere plastic Trotec va ofera sistemele laser ideale pentru gravarea si taierea materialelor printate: Speedy 300, Speedy 400, Speedy 500, SP 1500, cu suprafata de lucru de pana la 1500mm x 1250mm si cu surse laser de pana la 400W.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *