LOADING

Type to search

Featured Producători Special Stiri

Grafică pentru coniacul Hennessy cu influențe din universul digital

Romulus Cristea august 12, 2019
Share

Producătorul francez de coniacuri a încredințat realizarea graficii ediției specială denumite Hennessy Very Special artistului argentiniano-spaniol Felipe Pantone. Din punct de vedere vizual, rezultatul a fost unul extrem de spectaculos.

Pentru grafica ambalajului coniacului, artistul a utilizat în parte motivele grafice folosite de-a lungul vremii pentru Hannessy și păstrate în arhiva companiei. El a studiat etichete și afișe publicitare, a analizat vechile ambalaje și sticle pentru a putea transpune în creația sa cele trei steluțe, simbolul vizual clasic al coniacului. Într-un final, artistul a ales să reinterpreteze cu ajutorul graficii digitale simbolul vizual al coniacului utilizat în trecut de Maurice Hennessy (1834-1905), strănepotului celui care a înființat compania și marca Hennessy, potrivit portalului Hennessy.com.

Felipe Pantone ale cărui lucrări sunt „o fuziune între trecutul analogic și viitorul digital” (conform propriilor caracterizări)  și-a făcut studiile din domeniul artelor în Spania, iar creațiile sale sunt expuse în numeroase colecții din Europa, Asia, Australia și America de Nord. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *