LOADING

Type to search

Diverse Eveniment Producători Stiri Tehnic Video

Cu mult șmirghel, Funkeefish a renăscut mașina de campion a lui Paul Newman (video)

Romulus Cristea octombrie 27, 2018
Share

Avery Dennison a anunțat câștigătorii continentali ai concursului creativ și tehnic pentru colatori Wrap like a king – ediția 2018.

Echipa Funkeefish, din Tendring (Marea Britanie), a câștigat competiția „Wrap like a king 2018”. Ea a fost desemnată drept cea mai bună echipă de colantori din Europa. Lucrarea prezentată: Barnfind 66. Automobilul de curse Datsun 280ZX, pilotat de Paul Newman, care a câștigat campionatul SCCA din 1979 a fost sursa de insiprație pentru cei de la Funkeefish. Pentru colantare a fost utilizat însă o mașină Datsun 350Z.

Aspectul vizual a fost intensificat prin tehnica de șlefuire cu hârtie abrazivă a foliei autocolante. Astfel, s-a obținut un efect pregnant de îmbătrânire/vechime, fără a deteriora însă filmul aplicat. Fantele de pe luneta spate a mașinii de curse sunt, de fapt, o iluzie optică, creată tot cu ajutorul foliei autocolante imprimate.
Câștigătorii continentali ai concursului din acest an „Wrap like a king” vor primi un premiu de 3.200 de dolari (aproximativ 2.820 de euro) plus un sejur la evenimentul SEMA Show 2018. Salonul automobilistic din Las Vegas va începe în data de 31 octombrie, iar finaliștii desemnați de Avery Dennison vor participa la ultima etapă „Wrap like a king”- 2018, cu această ocazie urmând să fie anunțat câștigătorul absolut al competiției.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *