LOADING

Type to search

Gravare Stiri Tehnic

Fotogravura laser Trotec – o aplicatie complexa realizata rapid, cu usurinta si calitate exceptionala

Sign Romania ianuarie 22, 2013
Share

Prin utilizarea componentelor de cea mai buna calitate, fiabilitate si viteza de neintrecut, gama laserelor Speedy oferita de producatorul Trotec permite o gravare precisa, cu o rata de repetabilitate optima, fiind create pentru utilizare intensa.

Sistemele laser Trotec sunt capabile sa transfere si cele mai complexe imagini pe materiale la cel mai inalt nivel calitativ. Si intr-un timp record. Acest lucru se datoreaza faptului ca masinile laser Trotec sunt construite astfel incat sa aiba capacitate de a grava modelele dumneavoastra cu precizie si autenticitate chiar si la cea mai mare viteza si acceleratie.

Engraved-marble-wedding-bride-groom-first-kiss-lg

Astfel, toate sistemele din seria Speedy va garanteaza rezultate de cea mai buna calitate.
Prin conceptul inovativ Flexx pentru Speedy 300 si Speedy 400 se pot executa fotogravuri si pe metale direct cu sursa Fiber incorporata sau fotogravuri pe materiale mixte utilizand si sursa CO2 si sursa Fiber.

engraving_wood_018

Deoarece se executa doar cu indepartarea unui strat foarte fin din suprafata materialelor, fotogravura este un proces rapid si nu necesita o putere mare a sursei laser.

IMG_1424

Se pot reproduce astfel cu o fidelitate excelenta logouri, imagini, portrete pe o gama larga de materiale: plastic ABS, plastic acrilic, lemn, carton, piele, aluminiu anodizat, alama, otel inoxidabil, sticla, marmura, granit si altele.

new-1

Cu cat contrastul dintre compozitia materialului si suprafata acestuia este mai intens, cu atat calitatea fotogravurii este mai buna. De asemenea, granulatia compozitiei fiecarui material si felul cum este tratata suprafata lui au un rol important in determinarea rezultatului fotogravurii.

new-5

Fie ca aveti un volum mediu de joburi individuale sau ca lucrati intensiv joburi in serie, chiar dupa ani intregi de functionare laserele produse de Trotec isi pastreaza calitatea, sunt la fel de fiabile si te poti baza pe ele in orice moment.

Mai multe detalii gasiti pe http://www.rubin2000.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *