LOADING

Type to search

Stiri

Folii imitatie geam sablat – Metamark (re)defineste calitatea

Sign Romania august 12, 2013
Share

O suprafata din sticla sablata ofera oricarui spatiu un aspect placut si elegant. Datorita inovatiilor in tehnologia adezivilor, acum se pot obtine efecte originale prin aplicarea foliilor decorative Metamark pe sticla transparenta, fara a afecta in vreun fel structura delicata a suprafetei.

Metamark_ApexAssured

De prea mutle ori la utilizarea foliilor low-cost, grafica aplicata arata dezastruos deoarece adezivul devine laptos si cedeaza. Noua generatie de adeziv Apex utilizat pe foliile Metamark previne aceste probleme si imbunatateste usurinta de aplicare si indepartare. Adezivul pe baza de solvent de inalta calitate ofera o legatura sigura si permanenta cu substratul dupa aplicare. Cand vine vorba de indepartare, geamul ramane curat fara urme de reziduuri.

Metamark_EtchEffect

Foliile decorative Metamark din seria Etch Effect se taie cu usurinta, se decoleaza fara efort si se aplica rapid.

Solicitati acum mostrarul Etch Effect si incercati foliile Metamark, cu preturi de la doar 4,35 Euro / mp.

Metamark Frost
Metamark Frost ofera un efect autentic de sticla sablata si este potrivita pentru aplicatii de durata medie pe suprafete plane sau usor curbate. Metamark Frost este o solutie economica pentru acoperirea suprafetelor mari, cum ar fi vitrine de magazin sau paravane de confidentialitate.

Metamark Dusted Etch
Dusted Etch este una dintre cele trei folii de calitate premium de la Metamark cu efect de sticla sablata. Dusted Etch ofera cel mai scazut nivel de obscuritate, fiind alegerea ideala in cazul in care se doreste o transmisie de lumina maxima.

Metamark Silver Etch
Silver Etch, folia de calitate premium cu efect de sticla sablata, ofera un nivel ridicat de opacitate si adauga accente deosebite vitrinelor, geamurilor sau usilor de sticla. Grosimea de 70 microni permite taierea unor detalii foarte fine.

Metamark Crystal Etch
Crystal Etch ofera o alternativa atractiva la Silver Etch si permite obtinerea unor imagini “glaciale”. Se poate utiliza pentru taierea unor detalii foarte fine si poate crea efecte de contrast atunci cand este utilizat cu alte folii decorative de la Metamark.

Pentru mai multe informatii vizitati www.multisign.ro si www.metamark.co.uk

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *