LOADING

Type to search

Stiri

Folia Solvoprint de la Neschen – premiată la Viscom

Sign Romania octombrie 31, 2011
Share

Neschen AG a primit, pentru a treia oară, un premiu la expoziţia Viscom, distincţia de anul acesta, “Viscom – Cel mai bun din 2011”, fiind o recunoaştere a performanţelor inovative ale companiei în domeniul imprimării de format mare.

Până acum, furnizorul a mai fost premiat în 2009, pentru wallpaper-ul destinat printului digital “Erfurt wallpaper CA”, iar în 2010 produsul recunoscut de juriu a fost soluţia Expolinc, o cutie de transport pentru display-uri portabile. Anul acesta, juriul Viscom a premiat folia autoadezivă pentru print digital Solvoprint easy dot 100 PE.

“Valoarea adăugată a foliei autoadezive a fost destul de clară pentru juriu. În primul rând, aceasta poate fi aplicată rapid şi uşor, fără a fi nevoie de racletă, chiar şi de către cei fără experienţă. Pe de altă parte, produsul poate fi îndepărtat uşor şi fără să lase în urmă multe reziduuri”, comentează Frank Seemann, Manager Marketing şi Comunicare în cadrul Neschen Buckeburg.

Produsul Neschen este astfel potrivit pentru utilizare pe termen scurt şi evenimente specifice, dar se potriveşte şi în locurile în care mesajele publicitare se schimbă frecvent şi trebuie mutate. Solvoprint easy dot 100 PE poate fi reutilizat de mai multe ori datorită stratului punctat de adeziv, prin urmare, este eco-friendly.

De asemenea, canalele de aer din stratul de adeziv permit aplicarea foliei fără bule sau cute, pe orice tip de suprafaţă. Solvoprint poate fi imprimată cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent sau cu polimerizare UV.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *