LOADING

Type to search

Gravare Tehnic

Echipamentul Multi Color Jet, oferit de Rubin 2000!

Sign Romania septembrie 27, 2011
Share

Pentru producătorii dornici de a produce ştampile multicolore, Trodat şi Trotec au optimizat procesul de producţie, venind în ajutor prin combinarea laserului cu echipamentul Multi Color Jet. Tăierea se face foarte simplu şi ușor, cu laserul, după care se pune doar tuşiera în maşina MCJ, pe suportul de tuşare.

Producţia este foarte simplă, iar cele 15 culori oferă un spectru larg de folosinţă pentru diverse modele. Designul se face în orice program de grafică, cu software-ul Multi Color Check, care verifică automat dacă distanţa dintre culori este optimă pentru producţie.

Mai rămâne doar să mai daţi un click şi generaţi simultan trei joburi necesare producţiei; tăierea tuşierei se face rapid, prin amplasarea în suportul special; după tăiere, suportul doar se mută în maşina pentru tuşare, iar cât timp se face tuşarea, se poate lucra pe laser plăcuţa de cauciuc pentru ştampilă.

Totul se face repede, eficient şi curat!

Pentru mai multe detalii privind echipamentele Trotec şi Trodat, vizitaţi site-ul distribuitorului acestor produse în România, compania Rubin 2000, la adresa: www.rubin2000.ro.

Tags:

You Might also Like

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *