LOADING

Type to search

Semne Stiri Tehnic

Echipamente de termoformat mase plastice Shannon

Sign Romania decembrie 20, 2011
Share

Echipamentele de termoformat materiale plastice de la Shannon, ofera solutia la cheie pentru realizarea unor produse unicat cat si prezentarea (expunerea) lor intr-un mod elegant si rafinat. Astfel de echipamente sunt pretabile pentru realizarea sistemelor de afisaj, produselor de signalistica, suporturi, sisteme de expunere pana la produse dedicate industriei.

Shannon BV este un producator olandez de sisteme de indoit materiale plastice cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Sistemele sunt echipate cu un filament ajustabil in inaltime, iar temperatura se poate seta cu ajutorul unui regulator de tensiune. Suprafata de lucru durabila poate fi extinsa cu usurinta cu panouri aditionale iar opritoarele sunt dotate cu rigle in mm pentru o acuratete mare de lucru. Sistemele sunt disponibile in multiple marimi si configuratii in functie de necesitatile clientului.

Pot fi modelate materiale ca plexiglas / acrylic (PMMA), policarbonat, PETG, Komatex, Forex, sau alte tipuri de materiale de tip PVC. Echipamentele Shannon sunt un accesoriu indispensabil pentru sistemele de prelucrare laser sau mecanice.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la www.multitech.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *