LOADING

Type to search

Semne Stiri

Display digital performant și pe ploaie și în lumină solară puternică

Sign Romania noiembrie 23, 2010
Share

Dezvoltatorul american de soluţii digitale, CyberResearch, şi-a îmbunătăţit gama de display-uri digitale CyRAQ 1000 cu două echipamente noi.

Acestea sunt destinate utilizării la exterior, fiind rezistente la condiţiile meteo, imaginile care se derulează pe ecran fiind perfect lizibile.

Seria CyberResearch CyRAQ 1000 este disponibilă în dimensiunile de 106 şi 165 cm. Display-ul este montat într-o ramă din oţel inoxidabil, fixată pe un pilon. Ambele sunt construite astfel încât să fie protejate împotriva vandalizării, fiind astfel ideale pentru conţinuturi de tip semnalistică direcţională, liste de meniuri sau alte tipuri de conţinut care necesită o rezoluţie înaltă (1080pixeli).
LCD-urile înglobează tehnologia AR-Bonding, care acţionează precum lentilele polaroid ale ochelarilor de soare, contribuind astfel la sporirea calităţii imaginilor redate. Stratul AR-Bonding are şi rol protector prin etanşeizarea dipsplay-ului şi eliminarea apariţiei condensului.
CyberResearch a dezvoltat această tehnologie pentru a elimina reflecţia excesivă a luminii, datorită căreia LCD-urile tradiţionale au un aspect şters, conţinutul fiind greu de citit în lumină puternică.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *