LOADING

Type to search

Featured Special Stiri Tehnic

Cum arată mașina Honda transformată într-o creatură lacustră ciudată (video)

Romulus Cristea ianuarie 13, 2020
Share

MetroWrapz a câștigat pentru al doilea an consecutiv competiția King of the Wrap World organizată de Avery Dennison Graphics Solutions.

Competiția deschisă celor mai buni colatori din lume a fost câștigată, la sfîrșitul anului trecut, de compania MetroWrapz de la Hollywood, Florida. În cadrul concursului anual organizat de Avery Dennison Graphics Solutions (producător și distribuitor foarte important de materiale adezive sensibile la presiune, papetărie, și multe alte produse din hârtie) au participat 155 de companii, din 50 de țări de pe întreg globul.

La ediția din acest an, echipa de profesioniști de la MetroWrap „a sedus juriul prezentând o creatură mai mult decât ciudată”, notează jurnaliștii de la Graphiline. Proiectul a constat din metamorfozarea prin colantare a unui autoturism Acura NSX 2017, de la Honda.
Lucrarea a fost inspirată de filmul SF american produs în 1954, denumit „Ciudata creatură din lacul negru” (Creature from the Black Lagoon) regizat de Jack Arnold. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *