LOADING

Type to search

Gravare Tehnic

Creează lucrări de excepţie pe acril cu echipamentele Trotec

Sign Romania octombrie 31, 2011
Share

Odată cu apariția acrilului pe piață, industria publicitară a simțit nevoia de dezvoltare a lucrărilor și de a da frâu liber creativității, astfel că acrilul a devenit unul dintre materialele de bază în industria publicitară și în cea a materialelor promoționale.

Fie că doriți să executați lucrări de anvergură (de exemplu, firme luminoase, diplay-uri de prezentare, litere, suporți de prezentare pentru bijuterii etc.) ori lucrări ce au detalii complexe (de pildă, fotogravură, modele arhitecturale, trofee etc.), echipamentele Trotec sunt cea mai bună alegere în domeniul gravurii și decupării laser.

Alături de software-ul Jobcontrol, de ultimă generație, aveți posibilitatea de a vă personaliza lucrările și de a modifica parametrii pentru a obține lucrări de excepție. Decupând acrilul cu laser, marginile materialului vor fi șlefuite, astfel încât nu va fi nevoie să mai interveniți cu o altă operație pentru finisare. Calitatea decupării depinde de mai mulți factori, cum ar fi: calitatea materialului, tipul de laser CO2 utilizat și puterea sursei laser.

Decuparea acrilului cu un laser CO2 are o serie de avantaje în comparație cu metodele convenționale, şi anume, viteză mare de procesare, flexibilitate, operațiune fără contact și care nu necesită alte piese de schimb sau accesorii. De asemenea, tehnologia oferă o procesare curată cu finisaje de excepție (margini șlefuite) şi costuri foarte avantajoase, chiar și pentru loturi mici.

Opțiunea I-Cut Vision, patentată de Trotec, vă permite corectarea diferențelor apărute pe material, astfel încât să obțineți de fiecare dată produsul dorit.

Scăpați de diferențele apărute în urma serigrafierii, printării, manevrării, toleranței mecanice a printerelor digitale, distorsiuni cauzate de diferențele de temperatură sau umiditate, laminare etc.

Cum funcționează I-Cut Vision?

Se trasează marcaje pe suprafaţa printată. Camera este montată pe capul laser și înregistrează dimensiunea imaginii printate, prin “citirea” marcajelor trasate anterior, înainte de tăiere.

Prin compararea “citirii” cu marcajele făcute pe suprafața printată, I-Cut poate recunoaște și compensa orice abatere. Nu execută doar corecții de rotație, ci ajustează, de asemenea, procesul de tăiere dacă materialul pe care designul este printat e deformat sau asimetric.

Opțiunea I-Cut este indispensabilă în industria publicitară, deoarece reduce considerabil risipa de materiale și oferă rezultate precise și de calitate pentru decuparea acrilului imprimat.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul furnizorului: www.rubin2000.ro.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *