LOADING

Type to search

Stiri

Colantări performante la prețuri accesibile

Sign Romania octombrie 20, 2015
Share

Toamna aceasta a adus sistemului feroviar din Romania facilități de călătorie la standarde europene. Softronic Craiova, o companie privată cu capital românesc a conceput și construit un tren cu capacitate de transport de 200 de persoane, care beneficiază de tehnologie de ultimă generație și design adaptat la condițiile de călătorie occidentale.

Compania a mai dezvoltat o garnitură de tren denumită Hyperion 1 care circulă pe ruta Craiova – București – Constanța.

hyperion

Cel de-al doilea tren conceput de cei 4 ingineri români care dezvoltă soluții feroviare la Softronic, a fost botezat Hyperion 2 și circula pe ruta Craiova-Bucureşti-Braşov.

Numele ales este reprezentativ pentru mesajul pe care producătorii vor să îl transmită, cuvântul “hyperion” conținând două alipiri de cuvinte de proveniență grecească “hyper” care înseamnă “peste” și “ion” care se traduce prin “a merge”.

Dacă ar fi să îi atribuim un sens acestui concept de tren l-am putea numi “trenul care merge pe deasupra” deoarece aduce plusuri infinite față de operatorul de stat, începând de la prețurile mai mici până la condițiile excelente de călătorie.

Dar de la concept până la construcție și prezentare au fost câțiva pași de urmat. Dacă pentru conceperea acestor excepționale garnituri de tren trebuie să mulțumim minților strălucite de la Softronic, pentru prezentarea trenului publicului larg trebuie să îi amintim pe cei de la Publisud Phoenix –agenţia de marketing si publicitate & PR care s-a ocupat de lansarea oficială, ei fiind cei care au dezvoltat conceptul de marketing.

Pentru lansarea pe șine ei au ales să lucreze cu o cunoscută companie ce furnizează soluții de materiale de publicitate și decor – Verla, care a pus la dispoziție materialele necesare pentru colantarea integrală a trenului.

Verla a propus utilizarea unui pachet pe care îl puteți regăsi în portofoliul lor sub denumirea MACtac kit colantare polimeric 5 ani.

11885260_1474218436231535_7761696153763198808_n

Publisud a gândit vizualul prin acoperirea vagoanelor cu imagini care promovează obiectivele turistice ale orașului Craiova, cu fotografii care însoțesc povestea orașului și care susțin participarea la selecția pentru alegerea localității drept capitală culturală europeană în anul 2021.

Verla continuă povestea colantărilor în această toamnă și aduce în atenția consumatorilor cele două soluții de colantare pe care le are în portofoliu, la prețuri promoționale:

Kit colantare polimeric 5 ani ce conține Folie print & folie laminare JT 5921P + LF 3991 cu prețul special de 4,67 euro/mp.
-imprimabile cu cerneluri pe baza de solvent, latex și UV
-adeziv acrilic, permanent, transparent
-aplicare ușoară pe suprafețe plane și ușor curbate
-se pretează mediului de decorare outdoor cu durabilitate până la 5 ani

Kit colantare polimeric 7 ani conține Folie print & folie laminare JT 5929P + LF 3999/3998 cu prețul special de 5,62 euro/mp.
-imprimabile cu cerneluri pe baza de solvent, latex și UV
-adeziv acrilic, permanent, opac
-aplicare ușoară pe suprafețe plane și ușor curbate
-folii de laminare cu suprafață mată sau lucioasă
-se pretează mediului de decorare outdoor pe termen lung, până la 7 ani

Verla promovează cele două pachete cu un discount de 10% față de prețurile promoționale practicate până acum. Această promoție poate sa fie accesată în intervalul 07 octombrie – 30 noiembrie.

Pentru colantări performante să apelăm la Verla și la soluțiile lor, mult mai accesibile în această toamnă!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *