LOADING

Type to search

Semne Stiri Tehnic

Benzi adezive din spumă acrilică

Sign Romania noiembrie 26, 2010
Share

Eurobond Adhesives, cu experienţă de peste 26 de ani în industria britanică a adezivilor, a adăugat gamei de adezivi structurali Penloc, o serie de benzi adezive din spumă acrilică cu utilizare la scară largă în diferite industrii.

“Gama de adezivi acrilici se îmbină perfect cu gama structurală Penloc şi adezivi UV Vitralit. Acum avem posibilitatea de a oferi clienţilor noştri un număr foarte mare de produse care să se plieze strict pe necesităţile lor. Scopul nostru este să oferim produse de calitate, susţinute de recomandările şi de suportul tehnic al experţilor noştri, care au peste 30 ani experienţă în domeniul benzilor adezive şi al adezivilor lichizi din industria de semnalistică”, explică directorul Eurobond, Simon Dearing.

Benzile din spumă acrilică sunt adezivi puri care au fost transformaţi în spumă şi apoi modelaţi în benzi parţial polimerizate UV, astfel încât să se permită obţinerea rolelor. Adezivul se activează la aplicarea benzilor pe substrat, prin presare cu o rolă specială. Acestea se vor fixa într-o perioadă de 72 de ore, aderând la fiecare crăpătură, astfel încât să se obţină o maximă acoperire şi fixare.

În mod normal, rata de fixare este de 50% în primele 20 de minute de la aplicare, 90% după 24 de ore, iar maximul de 100% este atins într-un interval de 72 de ore.

Produsul este ideal pentru fixarea subtraturilor care reacţionează diferit la acţiunea căldurii, aplicaţii care sunt supuse şocurilor, impacturilor şi vibraţiilor sau acolo unde este necesară etanşeizarea unor scurgeri de apă sau aer.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *