LOADING

Type to search

Stiri

Beneficii esențiale prin gravare și marcare cu Speedy 400 Flexx

Sign Romania decembrie 20, 2012
Share

Un instrument pentru toate materialele

new-3Raza laser este acel instrument universal ce procesează plastic, lemn, sticlă, MDF, acrilic, textile, corton, hârtie, metale și multe altele. Și mai mult, rază laser este întotdeauna a€œascutita”, nu necesită costuri de întreținere pentru unelte sau sisteme de prindere.

Aduce profit prin aplicații inovatoare

Gravarea și marcarea laser intensifică orice produs prin faptul că îi adaugă valoare și aduce un profit ridicat. Astfel se pot adăuga sigle, fotogravuri, coduri de bare, numere de serie pe o gamă extinsă de materiale și obiecte.

Creat optim pentru mediului înconjurător

Tehnologia laser transferă jobul direct din calculator pe material. Nu mai este nevoie de materiale adiționale ce pot dăuna mediului și care cresc costurile de producție ale produselor finale. Lasere Trotec sunt sisteme cu consum eficient de energie, iar prin combinație cu un sistem eficient de evacuare pot fi folosite cu ușurință și în centrele comerciale.

Procesare extrem de precisă fără contact direct

Nu se exercită presiune asupra materialului ( fără prindere sau alt fel de fixare ) când laserul interacționează cu materialul. Rezultatul este tip redus de procesare și rezultate excelente ale gravării. Marcarea laser, direct cu sursă Fiber sau cu sursă CO2 și cu soluție de marcare, este rezistentă la abraziuni, căldură, agenți chimici și forță mecanică. În funcție de parametrii folosiți pentru sursă Fiber se poate obține chiar marcare fără urme tangibile ale suprafeței metalului.

Conceptul inovator Flexx pentru Speedy 300 și Speedy 400, precum toate laserele Trotec, asigură calitate, fiabilitate, ușurință în utilizare, procesarea unei game complete de materiale, reduce timpul necesar procesării fiecărei piese, crește productivitatea, aduce profit afacerii dvs.

Mai multe informatii pe pagina: www.rubin2000.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *