LOADING

Type to search

Diverse Featured Stiri

BBC își dezvoltă propria aplicație de asistență vocală

Romulus Cristea martie 2, 2020
Share

Aplicație de asistență vocală de la cea mai importantă companie de televiziune britanică va concura Alexa sau Siri.

Aplicația ar urma să se numească Beeb și va fi lansată în cursul acestui an.
BBC a decis să își dezvolte propria aplicație de asistență vocală pregătind o alternativă la serviciile oferite de Alexa de la Amazon și Google Assistant. Primul pas este procesarea înregistrărilor făcute de echipe ale postului în toate colțurile Marii Britanii pentru a se asigura că aplicația va putea procesa accentele regionale.
Cei de la BBC au anunțat săptămâna aceasta că aplicația care va folosi cuvântul „Beep” ca semnal de pornire va fi lansată anul viitor pentru a oferi publicului oportunitatea de a accesa programele și serviciile rețelei prin comandă vocală de pe dispozitivele inteligente.
Rețeaua a anunțat că nu intenționează deocamdată să lanseze și un aparat special, planul fiind să includă în site-ul BBC noua opțiune și să ofere utilizatorilor o aplicație disponibilă pentru încărcarea pe diferite dispozitive.
Siri este un asistent robotic de pe dispozitivele cu IOS, iar Alexa este un asistent virtual dezvoltat de Amazon, folosit pentru prima oara in Amazon Echo si difuzoarele inteligente Amazon Echo Dot. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *