LOADING

Type to search

Diverse Featured Producători Stiri

DS Smith a proiectat și livrat, în 10 zile, 100.000 de machete de avion pentru copiii carantinați

Romulus Cristea aprilie 29, 2020
Share

Din solidaritate, lucrătorii de la DS Smith fabrică machete de avioane în fabrica sa de la Saint-Just-en-Chaussée (Franța), care vor fi oferite în rețeau Carrefour.

Proiectul a fost demarat pentru a veni în sprijinul copiilor aflați în carantină în Franța, dar acesta va fi extins în Spania și Italia.
Inițiativa DS Smith a fost o provocare și a avut ca obiectiv ca în doar 10 zile, producătorul de ambalaje să proiecteze. să producă și să livreze 100.000 de modele de avioane și elicoptere din carton ondulat.
Aceste jucării -machete gândite pentru asamblare și colorare de către copii au fost oferite prin intermediu hipermarketurile Carrefour din Franța, notează publicația Le Parisien.

Toți angajații, designerii și agenții de vânzări au lucrat pe bază de voluntariat la acest proiect deloc lejer. La finalul celor zece zile, 12 angajați s-au ocupat de ambalarea celor 100.000 de planșe – machetă destinate asamblării. Produsele au fost livrate în 750 de cutii către centrul logistic al Carrefour.
„Pentru a duce acest proiect la bun sfârșit, a fost nevoie nevoie de o echipă unită, precum și de mobilizarea unui întreg sistem de companii: pe lângă efortul DS Smith s-au alăturat Miller Graphics pentru imagini, ABS pentru ștanțare și Carrefour pentru logistică. Efortul și participarea au fost excepționale”, a explicat Armand Chaigne, responsabilul pentru vânzări industriale de la DS Smith. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *