LOADING

Type to search

Eveniment Stiri

Antalis a dezvaluit castigatorii competitiei de design interior “Wall of Fame”

Sign Romania februarie 25, 2019
Share

Joi, 21 februarie 2019, Antalis a prezentat proiectele câștigatoare ale competiției Wall of Fame, Antalis Design Awards.
În competiția care s-a încheiat la sfârșitul anului 2018 au fost înscrise proiecte pentru amenajarea sălii de întâlniri din cadrul Nod Makerspace (comunitatea creativilor din Bucuresti).

Juriul internațional, format din Arkadiusz Chlopik – Marketing Director Antalis (CSEE), Polonia, Diana Chivu, designer de interior, România, Matius Ichim, architect, Matius Studio, România, Raluca Petisteanu, architect, România, a punctat: adaptarea spațiului de întâlniri pentru o comunitate de creativi, ingeniozitatea în utilizarea materialelor Coala pentru decorarea interiorului și alinierea la tendințele internaționale.

“Mă bucur că proiectul realizat a respectat întocmai conceptul propus. Sper ca noul spațiu să inspire cât mai mulți oameni și să sporescă creativitatea, astfel încât oricine îl vizitează să se bucure de el. Am încercat să folosesc cât mai multe materiale din gama Coala de la Antalis, DryErase, Chalkboard, Coala Textile și Floor&Wall care se regăsesc atăt la nivelul pereților cât și la nivelul mobilierului și podelei. Acestea vor permite beneficiarilor să-și ilustreze ideile într-un mod simplu, materialele fiind la îndemână pentru orice gen de activitate desfășurată într-o sală de întâlniri și nu numai” a declarat Laura Pietrușel câștigătoarea premiului 1 pentru proiectul Space to Create.

Surpriza serii pentru Laura Pietrușel și pentru ceilalți câștigători și invitați a fost că aceștia au descoperit proiectul câștigător implementat. Propunerea 3D a prins viață în mai puțin de o lună de zile de când a fost desemnat câștigător.
Camelia Vieru cu proiectul X-room a câștigat premiul 2, iar Maria Gheorghiță premiul publicului cu cel mai votat proiect.

Printurile personalizate pentru acest proiect au fost realizate de catre partenerul Grup Transilvae care a imprimat toate materialele Coala cu ajutorul tehnologiei HP Latex. Comunicarea pentru acest proiect a fost realizata cu ajutorul agentiei Pastel.

Galerie foto eveniment:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *