LOADING

Type to search

Analiza Eveniment Stiri

Algernon a organizat la Salonul Auto Bucuresti cea de-a cincea editie a concursului Colantorul Anului.

Sign Romania octombrie 15, 2019
Share

Editia din acest an a concursului Colantorul Anului organizat de Algernon a venit cu cateva noutati: a fost pentru prima data cand printre participanti s-a numarat o reprezentanta a sexului frumos, o colantoare, din Austria.
Dupa trei zile de concurs, in care probele au presupus colantarea unor elemente de caroserie, colantari partiale executate pe autoturismele din standul Algernon si o proba de creativitate, juriul format din nume cu rezonanta printre colantori: Manfred Hunold, Cosmin Stan, Razvan Farkas, Traian Moldovan, au decis care sunt castigatorii acestei editii.
Astfel, locul I a fost castigat de catre Emil Cornel Jifcu din Craiova, locul II a fost castigat de catre Cristian Albu din Bucuresti, iar locul III a fost ocupat de catre Cornelia Schicker, din Austria. Mentiuni au castigat Dragos Bizoi din Ramnicu Valcea si Iulian Lazar din Bucuresti.
Toti cei care au participat la aceasta editie sunt profesionisti, iar organizatorii le multumesc pentru implicare si efortul depus.
Lucrarile de colantari au fost executate cu Oracal 970, Oracal 975, Orajet 3951 si laminat cu Oraguard 290,
Algernon invitata doritorii sa viziteze noul site, www.folii-adezive.ro, unde sunt prezentate aceste materiale, precum si poze din timpul evenimentului.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *