LOADING

Type to search

Stiri

Sistemele de tăiere Zünd – versatilitate valorificată

Sign Romania martie 26, 2019
Share

Fie că sunt display-uri POP din carton, bannere textile sau semne acrilice – tehnologiile de tăiere Zünd le fac față acestora și multor altor materiale, împreună cu o varietate de metode de procesare. La Fespa 2019 in München, Zünd prezintă întreaga gamă de scenarii de producție disponibile celor din industria publicitară.

Fespa 2019 promite nu mai puțin decât o „explozie de posibilități” pentru participanții din industria de publicitate și imprimare digitală și de format mare. La standul Zünd, vizitatorii pot să vadă de aproape întreaga gamă de posibilități de soluții de finisare. Furnizorii de servicii de print și profesioniștii din industria grafică sunt mereu în căutare de inovații tehnice pentru a deschide noi oportunități, piețe și aplicații. Vizitați standul Zünd F30, sala B5, pentru a descoperi cum materialele pot fi procesate în diverse moduri, productiv și flexibil.

Cutterele Zünd stabilesc noi standarde în tăierea digitală de decenii. Sunt alegerea ideală pentru oricine dorește să obțină produse de calitate în mod rentabil. De la acrilice la carton și textile, sistemele multifuncționale Zünd pot procesa o gamă întreagă de materiale. La fel de variate sunt și modalitățile de procesare, de la tăiere, biguire și perforare la frezare și tăiere laser.

„Furnizorii de servicii din industria de publicitate sunt sub presiune să obțin produse individualizate în cantități mici și foarte mici, eficient, economic și cu termene de livrare din ce în ce mai scurte. Zünd oferă soluțiile de tăiere care acoperă aceste cerințe cu maximum de productivitate și rentabilitate.”

Cu sistemul de frezare RM-L, Zünd demonstrează o soluție puternică de frezare în fiecare sens al cuvântului. Puterea de 3.6 kW și performanța fără egal deschid extrem de multe posibilități pentru procesarea materialelor dificile. Cu schimbătorul automat de freze ARC, operatorul poate automatiza complet acest proces.

Materialele imprimate digital reprezintă mediul de advertising la modă, și nu e nicio surpriză că soluții inovatoare și universal valabile precum Zünd G3 sunt la mare căutare pentru această aplicație. La Fespa, un sistem de tăiere G3 va fi demonstrat debitând, printre altele, role textile cu lățime de până la 3.2 m. Pentru a demonstra maximum de productivitate posibil în condiții reale, va fi prezentat și un sistem Zünd D3 cu două poduri de tăiere. Fiecare pod poate primi până la trei scule simultan și, în funcție de fișierul de tăiat, se poate obține o viteză dublă față de un sistem cu un singur pod. Opțiuni adiționale de flux de lucru sunt oferite de Zünd Cut Center ZCC cu un nou sistem de recunoaștere de înaltă performanță. În câteva secunde, sistemul OCC capturează automat poziția materialelor de tăiat și recunoaște orice distorsiuni apar, iar tăierea începe imediat. Sistemul OCC e disponibil de acum și pe cutterele S3 și D3. La Fespa, îl puteți vedea în funcțiune pe un sistem S3.

Mai multe detalii pe pagina distribuitorului Zünd în România, compania Mons Medius: www.monsmedius.ro și pe pagina Zünd: www.zund.com

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *